LLUÇ A LA SALSA VERDA
INGREDIENTS
4 talls de lluç
16 cloïssesFarina
½ got cervesa
2 alls picats
Julivert picat
Oli d’oliva
Sal
Quan comprem el lluç demanem si pot ser que el
talls siguin de la part més ampla.
A un cassó posem una mica d’aigua, el portem
al foc per obrir les cloïsses, quan comencen a obrir-se les traiem i reservem,
amb el seu suc.
A una cassola posem oli a escalfar, quan el
tinguem calent posem l’all picat, donem una volta sense que enrosseixi, posem
dues cullerades de farina, la deixem coure una mica i aboquem la cervesa,
remenem esperant que s`evapori l’alcohol, quan comenci a bullir posem els
talls de lluç i el julivert picat, deixem uns segons mentrestant anirem movent
la cassola com si féssim un pil-pil, donem la volta als talls, tornem a moure
la cassola, llavors ja podem posar les cloïsses, deixem coure uns minuts sense
que arribi a bullir.
Si la salsa esta massa espessa podem posar-hi
una mica de l´aigua d’obrir les cloïsses, rectifiquem de sal si fes falta.
Aquest plat també el podem fer amb un altre
peix que ens agradi.
La veritat es que la cervesa lligue molt tot, tan amb peix com amb carns blanques. Una pinta fabulosa!
ResponEliminaUn petó.
A mi m’agrada molt el toc que dona a les salses!!
EliminaPetons
Delicioso y me parece una buena idea la de añadir cerveza, yo le añado el clásico vino blanco.
ResponEliminaPetons.
En el resultado final se nota si hay cerveza o vino, pero todo va a gustos !!
EliminaBesos
una recepta 10 i mes amb cervesa¡
ResponEliminauna abraçada
Moltes gracies
EliminaUna abraçada
bonissim aquest plat de peix! en menjaria cada dia! petons
ResponEliminaJa veig que ets de les meves peix Ummm !!
EliminaPetons
Tot un clàssic sensacional, que vosaltres (com no!) heu versionat amb cervesa ;)
ResponEliminaBoníssim!
Es un clàssic i com molt bé dius amb la meva versió !!
EliminaPetons
per lleparse els dits
ResponEliminaTens tota la raó !!!!
EliminaPetons
Un d'aquest plats que sempre triomfa!!!
ResponEliminaPetonets.
Sempre te èxit a taula
EliminaPetons
Mmm, aquest plat també m'agrada!!! Veus, un altre propòsit pel 2013, menjar més peix, jeje!
ResponEliminaUna abraçada, bonica!
Per el 2013 tenim molts propòsits, però els aconseguirem ????? hahaha
EliminaPetons
No l'havia vist mai amb cervesa, per no parar de sucar pa!
ResponEliminaPetons
Sandra
Es que a la meva cuina la cervesa es un dels principals ingredients per les salses, te la virtut d’espessir-les, tot va a gustos!!!!
EliminaPetons
Me gusta esta manera de cocinar el pescado... la idea de hacerlo con cerveza es genial.
ResponEliminaBesos
Muchas gracias, el cocinar con cerveza tiene la ventaja de espesar las salsas i no deja su sabor en el guiso, para mi gusto claro !!!
EliminaBesos
Senzilla i èxit segur, aquesta l'he fet i tot i amb cervesa.
ResponEliminaUna abraçada..!
A taula te molt d’èxit !!!
EliminaUna abraçada
Un plat bo i sa! amb cervesa tampoc l'havia vist!petons
ResponElimina
EliminaQueda molt bo i amb la cervesa lliga més ràpid la salsa.
Petons
A casa el fem de tant en tant i sempre triomfa, ara me n'has fet venir ganes!
ResponEliminaPetons
Isabel
A casa te molt d’èxit, i els nois quan venen a dinar de tant en tant mel demanen.
EliminaPetons
QUINA BONA PINTA !!!!
ResponEliminaMoltes gracies!!
EliminaPetons