PETITS ENTREPANS II DE, TINTA DE CALAMAR, CLÀSSIC I TOMÁQUET

 
 


PETIT ENTREPÀ DE FORMATGE I PIQUILLOS

INGREDIENTS

Panets de tinta de calamar
Formatge manxego curat
1 llauna de pebrots del piquillo
Cogombrets amb vinagre
Reducció de Modena
Oli d’oliva verge

Tallem a cuadrets petits els cogombrets. Reservem

Obrim el panet, a la part de sota posem el pebrot del piquillo, desprès talls de formatge i a sobre farem una muntanyeta de cogombrets que tenim tallats ben petits i amanits amb oli, regarem amb una bona cullerada de reducció de Modena.
 



PETIT ENTREPÀ DE PATÉ DE SALMÓ I OLIVADA

INGREDIENTS
 
Panets
1 tall de salmó
1 terrina de formatge Ricota
Olivada negre
Ous d’arenga
 
Posem al got de la batedora el salmó tallat a trossets petits, posem el formatge i triturem fins que ens quedi ben fi.
 
Quan el tinguem, hi barregem una mica de olivada, remenem molt bé per que ens quedi tot ben amalgamat.
 
Omplim el panet amb la quantitat que ens agradi, decorem amb una culleradeta d’ous d’arenga.
 
 


PETIT ENTREPÀ DE CODONYAT I FORMATGE
 
INGREDIENTS
 
Panets de tomàquet
Recuit d’ovella de Mas Farró
Codonyat
 
Obrim el panet per la meitat, posem-hi un tall de recuit i a sobre uns encenalls de codonyat.

 

Comentaris

  1. Ostres, hauré de venir a Barcelona a buscar aquests pans!!! No sabria pas quin escollir, m'agraden tots!

    ResponElimina
  2. Escolta...això del pa negre m'agradat força! Tot i que el transcendent històric del pa negre es ben trist. Felicitats per la recepta!!!
    Un petó

    ResponElimina
  3. Com llueixen aquests panets, jo també els he tastat i amb un sopar amb amics queden genial, tothom pregunta.
    Ara mateix em menjaría un de cada.
    Petons.

    ResponElimina
  4. Ostres!!!! han de ser bonísimis!!! mai havia vist un panet de tinta de calamar!!!! I m'han encantat!!!!
    Un plat perfecte.
    Petonets.

    ResponElimina
  5. A mi també m'has deixat ben parada amb aquests panets negres!
    Tot i l'aspecte deuen estar ben bons!
    ptns!!

    ResponElimina
  6. M han conquistat aquests panets.

    Muas!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars