BRACETS AMB CABELL D`ÀNGEL I PINYONS
INGREDIENTS
1 pasta de full rectangular
300 g cabell de d’àngel½ copa d’anís dolç
1 ou
100 g pinyons
Estirem una mica la pasta de full, perquè ens
quedi una mica més llarga per dividir-la en 10 o 12 tires d’uns quatre
centímetres.
Pintem la pasta de full amb l’anís a sobre
posem una cullerada de cabell d’àngel, enrotllem i pintem les voreres amb ou
deixatat, perquè quedin ben enganxades.
Pintem els bracets amb l’ou, espolsem amb
sucre i posem els pinyons.
Els portem al forn que tindrem preescalfat a
180º C, fins que els tinguem al nostre gust.
Genials sense cap dubte!!
ResponEliminaFins ara els he probat salats (butifarra negra, xoriço, tonyina...), hauré de fer-ne alguns de dolços i variats ;)
Fets com tu dius també estan molt bons, però així tens unes postres fàcils i bones
EliminaPetons
Fàcil i deliciós!
ResponEliminaMoltes gracies
EliminaPetons
per començar i no parar! de vici! petons
ResponEliminaDe vici total !!
EliminaPetons
Que senzills i que bons!!! Fantàstics!
ResponEliminaQue rico, son geniales y sencillos, estos produce una fuerte tentación.
ResponEliminaMolts petons.
Cuando los tienes delante son un no parar !!
EliminaBesos
em recorden els bisbalencs que ens va fer el pep nogués fa temps!, jo també els faig però... amb xocolata! (jaja, a casa no ens agrada massa el cabell d'angel). A reveure!
ResponEliminaSon gairebé el mateix, però amb format petit
EliminaPetons
Unes postres senzilletes, però boníssimes! Aquestes són les que m'agraden a mi :)
ResponEliminaPetonets!
També les que pots preparar més vegades, doncs no porten massa feina
EliminaPetons
Molt bones aquestes postres!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Unes postres molt senzilles i de molt bona presència. Me les apunte!! Salutacions
ResponEliminaI a taula molt agraïdes !!
EliminaPetons
Doncs mira, m'has donat una bona idea per a fer, tinc cabell d'àngel, que vaig fer fa uns mesos, i els faré! què bons!
ResponEliminaSon fàcils i bons, bé son un vici !!!!
ResponEliminaPetons
quin vici aquest bloc!!! m'agraden molt, molt més que qualsevol altre farcit!
ResponElimina