PEBROTETS LAMUYO FARCITS
INGREDIENTS
12 pebrots Lamuyo petits
2 peus de porc bullits1 culleradeta de concentrat de carn “Bovril”
4 cebes tendres
2 pebrots verds
4 talls de cansalada virada
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Comprem els peus de porc cuits, per desossar-los els emboliquem amb paper film i els posem al microones uns dos minuts, llavors ens serà fàcil traure’ls-hi els ossos. Tallem a daus no massa grans i reservem.
Amb els ossos, una culleradeta de concentrat
de carn i un litre d’aigua preparem un brou, deixem bullir uns vint minuts el
conjunt. Reservem, si en sobre el podem congelar per altres preparacions.
Mentrestant posem els pebrots a una safata els
pintem amb una gota d’oli i els portem al forn que ja tindrem preescalfat a
180º C. Els deixem durant uns 15 minuts sense que s’enrosseixin, perquè
sigui més fàcil farcir-los. Quan els tinguem llestos amb molta cura separem la
part de la tija que la reservem per poder tapar-los al servir i els traiem la
grana de dintre.
Tallem petites les cebes tendres, els pebrots
verds i la cansalada. A una cassola amb oli posem els tres ingredients deixem
confitar durant uns quinze minuts a foc suau. Passat el temps afegim el brou que tenim reservat i ho deixem reduir durant uns trenta minuts,
salpebrem. En aquest punt triturem tot el contingut de la cassola i passem per
el colador xines.
A la meitat d’aquesta salsa hi posem els peus
que tenim tallats a trossos, escalfem una mica i amb la ajut d’una cullereta
farcim els pebrots.
Abans de servir els escalfarem una mica al
forn. I també la resta de la salsa a un casso.
Per servir, al plat posem dos o tres pebrots i
salsegem.
M'agrada com t'han quedat, aquests pebrots! No coneixia aquest nom de lamuyo... petons!
ResponEliminaJo tampoc coneixia el nom, però van molt bé per farcir-los, sobretot per la mida.
EliminaPetons
Just llegir aquesta recepta, he pensat en uns pebrots del piquillo que vam probar fa un temps... amb farciment de peus de porc i butifarra negra...
ResponEliminaEm sembla que ja tinc un dels plats per dissabte :)
Petons!!
Van molt bé, doncs a taula els pots porta amb al farcit tapadet
EliminaPetons
hummmmmmmmmmm quina pasada de bo
ResponEliminaMoltes gracies
EliminaPetons
yo tampoco conocia este nombre,siempre se aprende algo y estos pimiento con este relleno y esa salsa super buenos¡¡
ResponEliminauna abraçada
Tampoc coneixia el nom, però farcits van quedar molt bé
EliminaUna abraçada
Els pues de porc és de les poques coses que no hi ha manera de que m'entrin, tanmateix en faig sovint per els demés.
ResponEliminaLa gelatina del ossos a la salsa es nota en la seva textura.
Un senyor plat.
Una abraçada.
Els peus de porc es d’aquelles coses que t’agraden molt o gens.
EliminaLa avantatja es que els pebrotets els pots farcir del que t’agradi.
Una abraçada
Bona recepta, no sé perquè però ja m'arriba l'aroma!
ResponEliminaMoltes gracies, estaven molt bons
EliminaPetons
Ondia, feia temps que no veia una recepta amb Bovril! M'encanta aquesta proposta i és una forma en que els peus de porc ja em semblen més apetitosos :)
ResponEliminaFets d’aquesta manera no sembla que mengis peus de porc
EliminaUna abraçada
mare de deu quins pebrots!, això és un farcit de gourmet!, tenen molt, molt, molt bona pinta!, com tot el que fas...
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaQuins pebrotets més monos! han d'estar super!!!
ResponElimina