PIZZA DE TONYINA I XAMPINYONS



INGREDIENTS PER LA MASSA

150 g farina especial per pizza
1 cullerada sopera d’oli d’oliva verge extra
6 cullerades soperes d’aigua
Un polsim de sal

PER EL FARCIT

1 llauna de tonyina
150 g de xampinyons
Tomàquet ratllat
Sal
Pebre negre mòlt
Orenga mòlta
Formatge ratllat

A un bol barregem la farina especial per pizza i la sal, doncs porta el llevat incorporat. Posem l’aigua i remenem amb una espàtula durant un minut. Posem l’oli i amassem a sobre el marbre, durant uns minuts.

Tapem la massa amb un drap, la posem a un lloc temperat i esperem uns vint-i-cinc minuts.

Mentrestant preparem el farcit, traiem la tonyina de la llauna, la posem a un colador per treure el màxim del seu oli i la esmicolem. Reservem

Netegem els xampinyons i els tallem a lamines, quan els tinguem llestos, els saltegem amb una mica d’oli. Reservem

Passat el temps de fermentació de la massa, l'estirem a la mida que ens agradi ( a mi m’agrada molt prima), posem la pizza a una safata pel forn folrada de paper sulfuritzat, posem una capa de tomàquet ratllat, salpebrem una mica, posem el farcit,empolsem amb orenga molta, o les herbes que més ens agradin el formatge ratllat.

Portem la pizza al forn que tindrem preescalfat a 200º C, deixem coure durant uns vint minuts o fins que la tinguem al nostre gust.
 
 

Comentaris

  1. Me gusta tu pizza, una combinación deliciosa y con una pinta muy apetitosa, es de aquellas que comes un trozo y repites.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Farina especial per Pizza (nota mental apuntada... per la compra de dissabte) :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, es de Harimsa i va molt bé, es la que faig servir
      Petons

      Elimina
  3. me encanta!! y es que la pizza me gusta con todo, con todo!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias ! Es que la pizza acepta todo lo que le pongas!!
      Besos

      Elimina
  4. Una buena pizza siempre apetece....me encanta!
    Besets.

    ResponElimina
  5. Por fin doy contigo...no te localizaba y a través de paco, de pau & vell, he dado contigo, se que me sigues y hace tiempo que quería hacer lo mismo...hoy está hecho y aquí me quedo, aquí me tienes y me llevo tu pizza deliciosa que hará las delicias de mis cenas.
    un beso enorme

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias a nuestro amigo Paco podremos seguirnos. Celebro que este por aquí
      Besos

      Elimina
  6. No hi ha res millor que fer la masa de la pizza a casa. Oi que es nota la diferència???
    !Quina pasada de pizza!!!!
    M'encanta lo bona que ha d'estar amb la tonyina i els xampinyons!!!
    Molts petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La pizza feta a casa es un èxit assegurat a taula, la pots farcir de tantes coses com vulguis i sempre queden boníssimes
      Petons

      Elimina
  7. Jo crec que si em fessin escollir només un plat preferit seria la pizza, així que et pots imaginar la meva cara ara mateix: estic bavejant!!! ;)

    ResponElimina
  8. Jo en faig una similar, però hi poso també olives negres sense pinyol :)

    ResponElimina
  9. No hi ha res com una bona pizza casolana! I aquesta té uns ingredients que m'agraden molt!
    Petons

    ResponElimina
  10. super bona! les pizzes casolanes...les millors! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens molta raó, com les casolanes res de res !!
      Petons

      Elimina
  11. Les pizzes que porten xampinyons em xiflen. Que bona, Sión!! Petons

    ResponElimina
  12. en queda? m'encanta!!!
    petons, guapa!

    ResponElimina
  13. oooooohhhh!!!! i avui és dissabte i encara hi sóc a temps!!! Que bona Sion!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars