CANELONS DE CODONYAT AMB CREMA DE FORMATGE I FESTUCS
INGREDIENTS
6 talls de codonyat (la recepta aquí)
200 g de formatge cremós d’untar
1 tassa de llet
Sucre glaç
4 fulles de gelatina
2 cullerades d’ametlles
2 cullerades de festucs pelats
Trencar a trossets no massa grans les ametlles
i els festucs, i reservar-ne una part per decorar.
A un cassó escalfem la llet, barregem la
gelatina rehidratada, remenem molt bé perquè quedi ben incorporada. Deixem
temperar el conjunt. Quan la tinguem al punt la barregem amb el formatge, la
resta d’ametlles i de festucs. Reservem a la nevera almenys unes 2 hores.
Passat el temps l’aboquem a una màniga pastissera i reservem.
Tallem el codonyat amb la mandolina, fen-ne
talls prims i els posem sobre paper film transparent. Farcim amb la crema i
enrotllem com un caneló. Els deixem embolicats amb el film a la nevera fins al
moment de servir.
Per servir, posem els canelons al plat, els
espolsem amb el sucre, les ametlles i els festucs que tenim reservats.
ufff presentes aquest postre i et quedes amb l'invitat! quina pintassa !! ho he de provar de fer a casa! petons
ResponEliminaQuan el portes a taula sorprèn, però dona molt bon resultat.
EliminaPetons
tremendo esta combinacion y ademas queda de coña la presentación
ResponEliminaUna abraçada
Com molt bé dius la combinació “tremenda”
EliminaUna abraçada
jolines que pinta! que rico debe estar eso por favor! y la presentación es de diez
ResponEliminaSi te gustan los ingredientes, el conjunto es sorprendente
EliminaBesos
Se me hace la boca agua viendo estas fotos. Munnnn que pinta.!
ResponEliminaSi me permites una sugerencia porque no quitas la verificación de comentarios son las letras esas raras que hay que escribir para poder dejarte un comentario y la mayoría de ocasiones no se entienden.
Muchas gracias
EliminaBesos
El codonyat m'encanta, i el formatge també...quina combinació i quina estètica més brutal!
ResponEliminaLa combinació de codonyat i formatge es “brutal” com mol bé dius
EliminaPetons
Uns canelons genials! quin postre més original ;-). Tinc uns quants codonys, a veure si aquest cap de setmana faig codonyat i et copio!
ResponEliminaEs original i molt bo. Si el fas ja em diràs
EliminaPetons
mel's fotria sencers! Ah, quina barreja tan bona que han de donar amb la textura del caneló esclatant a la boca :)
ResponEliminaJa veig que t’agrada jejeje
EliminaUna abraçada
Senzillament deliciós, quina passada!!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaHe vist la foto al FB i he pensat, sensacional!
Gemma, has encertar la definició !!
EliminaPetons
Queda preciós!
ResponEliminaMoltes gracies
EliminaPetons
Quina tapa més bona, entre dolç i salat...la combinació perfecta!
ResponEliminaEs un postra molt agraït !!
EliminaPetons
La combinació és perfecta! i la idea del caneló me la quedo, en tic encara molt i s'ha de gastar, que s'ha de fer el d'aquest any!
ResponEliminaEsta combinacion me encanta....pero jamas pense en una resentacion asi para el postre.....delicioso!!......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaohhhh se'm fa la boca aigua!!!
ResponElimina