SÍPIETES A LA SEVA TINTA
INGREDIENTS
½ k de sípietes
1 ceba
½ got de
cervesa
Sal
Pebre negre
Netegem les sípietes,
traient-les-hi la clova interior i la bossa, però deixant-les-hi la tinta i la
pell, salpebrem.
A una cassola,
posem oli i quan sigui calent, enrossim les sípietes a foc moderat, quan han canviat una mica el color, posem la ceba
ratllada molt fina, remenem molt sovint
perquè la ceba se'ns
confiti mentre les sipietes van deixant la tinta, posarem el foc al mínim i que cogui el conjunt durant
uns deu minuts.
Passat el temps
aboquem la cervesa a la cassola, rectifiquem de sal si fes falta i deixem a foc
molt moderat uns altres deu minuts, o bé fins que les tinguem al nostre gust.
Boníssimes, Sión!! El gotet de cervesa no hi podia faltar!! Petons
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
EliminaEs que la cervesa a la meva cuina no hi pot faltar jejeje
EliminaPetons
Ohh! Quina pinta! I a més super senzill de fer! Salut!
ResponEliminaPoca feina i bo, que es molt important !!
EliminaPetons
que bones les sepies....petons
ResponEliminaI tant !!
EliminaPetons
quina bona pinta
ResponEliminaAquestes sipietes han de ser molt bones!!!
ResponEliminaEstaven molt bones !!
EliminaPetons
Ara feia dies que no cuianves amb cervesa, eh? :)
ResponEliminaM'encanten les sipietes, com a tapa o com a primer plat, per un dia de festa grossa.
Es un plat o tapa de festa.
EliminaAmb aquesta ja tocava la cervesa hehehe !!
Petons
Ostres que original amb la cervesa!! A mi m'agraden molt les sípies però mai se m'havia ocorregut, ho provaré! Petons
ResponEliminaAmb la cervesa a més del gustet, lliga la salsa molt ràpidament, i no queden massa toves ( pel meu gust)!!!
EliminaPetons
OOOOOOOOOOHHH! esto me encanta!......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaMuchas gracias
EliminaBesos
Jo a la que pillo sipietes, van directes a fer arròs i amb la tinta em queda fosc, fosc.... Sempre dic que la barreja de sipietes i galeres, fan el meu arròs preferit.
ResponEliminaAquesta vegada tocava fer-les així, tot i que l’arròs amb sipietes i galeres es un plat de 5 estrelles per mi també.
EliminaUna abraçada
mmm quina gana!
ResponEliminaDoncs a dinar hehehe
EliminaPetons