SAQUETS AMB ROVELLONS I LLAGOSTINS
Aquest cap de setmana vam trobar uns cistellet de rovellons,
desprès de fer-ne una menjada a la brasa, uns quants els vaig reservar per preparar aquests saquets.
INGREDIENTS
Rovellons
8 llagostins
2 alls petits
Fulls de pasta brik
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Amb els rovellons reservats vaig preparar
aquests petits mos, per el pica- pica de diumenge.
Saltegem els bolets amb una mica d’oli i una
mica d’all. Reservem
Pelem els llagostins, els tallem a trossos i
el saltegem amb una mica d’oli i una mica d’all. Quan els tinguem al punt els
afegim als bolets. Reservem
Per preparar els saquets: estenem sobre el
marbre el full de pasta brik, la partim per la meitat, a sobre de cada meitat
posem una bona cullerada del preparat de bolets i llagostins, tanquem els
saquets, els posem a una safata per anar al forn, que ja el tindrem preescalfat
a 180º C, els deixem coure fins que els tinguem daurats.
Molt de compte perquè es couen molt
ràpidament.
Boníssims! I fàcils!
ResponEliminaBuena idea y ademas de sabroso crujiente en boca.
ResponEliminaBona combinació, ben fàcils i segur que boníssims!!
ResponEliminaLa combinació de sabors i textures m'encanta. Un mar i muntanya molt original i vistós!
ResponEliminala pista brick li queda genial!! perquè m'agrada tan!!? petons
ResponEliminaUnes mossegades boníssimes, molt bona combinació!
ResponEliminaUn mos espectacular!!!
ResponEliminaPetonets
Quins saquets més xulos!!! I què bons!!!
ResponEliminaSalut i petons,
Olga