HAMBURGUESA AMB COR DE CEPS
Desprès de les vacances i d’una petita intervenció quirúrgica, arranquen de nou el bloc amb moltes ganes i propostes noves. Desitjo que us agradin. Us hi espero !
INGREDIENTS
150 g de carn de vedella
150 g de carn magra de porc
2 talls prims de cansalada virada fresca
Sal
Pebre negre molt
Oli d’oliva
2 panets de cervesa negra de PANES CREATIVOS d’en DANIEL JORDÁ
PER EL COR DE CEPS
15 g de ceps deshidratats
2 fulls de gelatina neutra
Oli d’oliva
Posem a rehidratar els ceps, quan els tinguem els escorrem i en reservem l’aigua.
Posem a rehidratar la gelatina neutra.
Tallem els ceps a trossets, els saltem amb una mica d’oli, salpebrem i aboquem al got de la batedora afegim unes gotes de l’aigua que tenim reservada i triturem fins que ens quedin molt fins. Els tornem a posar a la paella amb la gelatina, remenem molt bé fins que la tinguem ben incorporada.
Amb aquest preparat omplim una glaçonera i la portem al congelador. Un cop congelat ja tenim els cors de ceps per unes quantes hamburgueses. És important embolicar la glaçonera ja congelada amb paper film perquè no es facin cristalls de gel sobre els glasons de ceps.
Quan comprem les carns per les hamburgueses, demanem que ens les trinxin totes a l’hora.
Per preparar a casa les hamburgueses, dividim la carn en quatre parts, a un plat en posem una part, l’aplanem amb la mà, posem a sobre dos glaçons de ceps una mica remuntats i tapem amb un altra part de la carn, procurant que els glaçons quedin completament tapats.
Courem l’hamburguesa com tinguem costum de fer-la. La posem sobre el panet i bon profit.
Recomano no posar-hi formatge ni cap tipus de salsa, perquè ja la porta.
Uauuu què original i què bo amb aquest cor tan sorprenent!! els panets són boníssims, que ja els he provat, així que en global una hamburguesa genial! espero que estiguis del tot recuperada, un petonet!
ResponEliminahummmmmmmmmmmm que imatge mes bona
ResponEliminaUna hamburguesa ben original, ha de ser ben bona amb aquest cor de ceps! Espero que ja estiguis perfectament guapa, una abracada!
ResponEliminaLes receptes que m'agraden
Quuina passada! És com un coulant d'hamburguesa amb ceps... Recepta apuntadíssima!
ResponEliminaEspero que l'operació no fos res greu i que ja estiguis recuperada del tot. Una abraçada ben forta!!!!
Sión,
ResponEliminaDesitjo que estiguis del tot recuperada, sembla que sí, que vens amb força.
El plat és originalíssim però jo no puc amb la gelatina. No sé com quedaria amb els ceps al cor de la carn picada. Faré alguna prova.
Una abraçada.
Doncs benvinguda i espero que estiguis recuperada. I per aquí i continuarem, la proposta d'avui és de festa major
ResponEliminaMuas
Això no és un entrepà...és una TEMPTACIÓ!
ResponEliminaEspero estiguis del tot recuperada!, cuida't i deixa't cuidar!!!
Espero que estiguis del tot recuperada, i per començar vaja recepta ens has portat es per prendre nota. Una abraçada
ResponEliminaOstres..aquest cor glaçat és un gran invent...! Ben tornada i espero que totalment recuperada! Petons!
ResponEliminaEspero que no hagi estat res la intervenció.
ResponEliminaquina manera més original de farcir-les.
Moltíssimes gràcies per participar.
ostres, espero que tot estigui bé!!!! moltíssimes gràcies per participar guapa. Molts petonets!!!!!!
ResponElimina