BRAONS DE PORC AMB FAVES I BOLETS





INGREDIENTS

2 braons de porc
Rovellons
Faves repelades
1 ceba grossa
3 grans d’all
1 tomàquet madur
3 gots de cervesa
3 gots d’aigua
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

Posem una cassola al foc amb oli, enrossim els braons que ja tenim salpebrats. Quan els tinguem ben daurats, afegim a la cassola la ceba tallada en juliana, els alls pelats i laminats, així com el tomàquet tallat a trossos. Donem unes voltes a les verdures, afegim la cervesa, deixem reduir una mica, acabem de cobrir el conjunt amb l’aigua.

Tapem la cassola i reduïm una mica el foc i deixem coure fins que la carn la tinguem gairebé cuita. Si fes falta, podem posar-hi una mica més de cervesa i d’aigua. Han estat una hora i mitja, per estar gairebé cuits i amb la carn ben melosa.

A un cassó amb aigua i un punt de sal, escaldem durant 3 minuts les faves que ja les tenim desgranades i repelades, passat el temps les escorrem, passem per aigua freda i reservem.

Els bolets els tenia congelats de la passada temporada.

Passat el temps, traiem els braons de la cassola, passem la salsa pel colador xines, els tornem a la cassola amb la salsa ja colada. En aquest punt afegim les faves que tenim reservades i els bolets que els hem salpebrat al moment d’abocar-los a la cassola. Deixem coure uns 10 minuts més i ja podrem servir.

Aquest rostit guanya molt fet un dia per l’altra.


Comentaris

  1. Ostres, això ratlla la tortura!! Però quina delicia de plat que ens has proposat!! Amb rovellons, braó de porc i suquet... Se'm fa la boca aigua!!
    Petons!!

    Cuina d'emergencia

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bé, aquesta tortura es bona amb un plat com aquest hehehe!!
      Una abraçada

      Elimina
  2. a mi també se'm fa la boca aigua... !!! petons!

    ResponElimina
  3. Rica y sabrosa combinación que apetece mucho con solo verla.
    Bona setmana

    ResponElimina
  4. Quina carn més bona la dels braons, l'heu possat amb molt bona companyía, les faves i els bolets, un plat 10.
    Petons.

    ResponElimina
  5. m'encanten els braons rostits, i aquests fan molt bona pinta!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es que els braons rostits son una delícia !!
      Una abraçada

      Elimina
  6. Un guisat contundent ideal pels dies freds d'hivern. Una bona llesca de pa i a disfrutar!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars