BRAONS DE PORC AMB FAVES I BOLETS
INGREDIENTS
2 braons de porc
Rovellons
Faves repelades
1 ceba grossa
3 grans d’all
1 tomàquet madur
3 gots de cervesa
3 gots d’aigua
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Posem una cassola al foc amb oli, enrossim els
braons que ja tenim salpebrats. Quan els tinguem ben daurats, afegim a la
cassola la ceba tallada en juliana, els alls pelats i laminats, així com el
tomàquet tallat a trossos. Donem unes voltes a les verdures, afegim la cervesa,
deixem reduir una mica, acabem de cobrir el conjunt amb l’aigua.
Tapem la cassola i reduïm una mica el foc i
deixem coure fins que la carn la tinguem gairebé cuita. Si fes falta, podem
posar-hi una mica més de cervesa i d’aigua. Han estat una hora i mitja, per
estar gairebé cuits i amb la carn ben melosa.
A un cassó amb aigua i un punt de sal,
escaldem durant 3 minuts les faves que ja les tenim desgranades i repelades,
passat el temps les escorrem, passem per aigua freda i reservem.
Els bolets els tenia congelats de la passada
temporada.
Passat el temps, traiem els braons de la
cassola, passem la salsa pel colador xines, els tornem a la cassola amb la
salsa ja colada. En aquest punt afegim les faves que tenim reservades i els
bolets que els hem salpebrat al moment d’abocar-los a la cassola. Deixem coure
uns 10 minuts més i ja podrem servir.
Aquest rostit guanya molt fet un dia per
l’altra.
Ostres, això ratlla la tortura!! Però quina delicia de plat que ens has proposat!! Amb rovellons, braó de porc i suquet... Se'm fa la boca aigua!!
ResponEliminaPetons!!
Cuina d'emergencia
Bé, aquesta tortura es bona amb un plat com aquest hehehe!!
EliminaUna abraçada
a mi també se'm fa la boca aigua... !!! petons!
ResponEliminaDeu ser que el plat s’ho val hehehe!!
EliminaPetons
Rica y sabrosa combinación que apetece mucho con solo verla.
ResponEliminaBona setmana
Moltes gracies Miquel !
EliminaUna abraçada
Quina carn més bona la dels braons, l'heu possat amb molt bona companyía, les faves i els bolets, un plat 10.
ResponEliminaPetons.
Es que els braons mereixen bona companyia !!!
EliminaPetons
m'encanten els braons rostits, i aquests fan molt bona pinta!
ResponEliminaEs que els braons rostits son una delícia !!
EliminaUna abraçada
Quin plat més suculent!
ResponEliminaUn plat per aquest temps !!
EliminaPetons
Un guisat contundent ideal pels dies freds d'hivern. Una bona llesca de pa i a disfrutar!
ResponEliminaGemma, tens tota la raó !!
EliminaPetons
Aquesta carn té pinta de desfer-se!!!
ResponElimina