CARXOFES AMB CANSALADA, ALLS TENDRES I LLAGOSTINS
INGREDIENTS
4 carxofes
Oli d’oliva
Sal
PER EL SALTEJAT
100 g de cansalada viada
6 alls tendres
12 llagostins
Netegem les carxofes deixant els cors ben
polits, els tallem a octaus i els posem a un bol, cobrim d’oli fins que quedin
ben submergides, perquè no s’oxidin. Espolsem-hi una mica de sal, posem una
mica d’aigua, tapem amb paper film i portem al microones a màxima potència
durant sis minuts. Deixem reposar una estona.
Un cop comproven que estan tendres, amb una
part de l’oli amb gust de carxofa, enrosi’m la cansalada, gairebé al punt de
llardons, afegim els alls tendres que tindrem tallats a trossos, els saltegem
lleugerament, afegim un polsim de pebre negre i els llagostins, que deixarem
couré uns moments per cada costat. (en aquest punt no posem sal, perquè la
cansalada ja en deixa)
Per servir, al plat posem un fons de carxofes,
a sobre el saltat de cansalada, alls tendres i llagostins, amanim amb unes
gotes de l’oli de les carxofes.
Les carxofes m'agraden de tota manera, i amb aquest acompanyament es veuen realment delicioses! un petó!
ResponEliminaLes carxofes a més d’estar molt bones es deixen acompanyar molt bé!!
EliminaPetons
Un mar i muntanya de luxe!! hem d'aprofitat les carxofes, què bones són!!! petons
ResponEliminaAra es el seu moment i tan que s’ha d’aprofitar!!!
EliminaPetons
Del 1 al 10 li posso un 11 a aquests ingredients i a la recepta.
ResponEliminaPetons.
Moltes gracies
EliminaPetons
Una combinacion magnifica¡¡
ResponEliminaUna abraçada
EliminaMoltes gracies
Una abraçada
Quin plat més boníssim! Les carxofes m'encanten així que apuntats!
ResponEliminaA nosaltres també i fetes de totes maneres
EliminaPetons
Aquests mars i muntanya tan senzills i tan gustosos m'encanten! I ara que estem en temporada de carxofes s'ha d'aprofitar!
ResponElimina
EliminaLes hem d’aprofitar, ara que les tenim aquí
Petons
Fa uns anys la carxofa no entrava a la nostra cuina ni per error, però des de en fa un parell, esperem aquesta época per gaudir-ne, i aquesta combinació que ens propones em sembla genial: carxofa, cansalada i llagostins... ostres per llepar-se'n els dits!!
ResponEliminaMe l'apunto per imitar-la (em sembla que canviaré només el microones) .
Petons!
Cuina d'emergencia
Pocs ingredients però de gran prestigi fa un plat espectacular!!!
ResponElimina