COCA AMB CARN DE PEROL I LLAGOSTINS
INGREDIENTS
Per la terrina de carn de perol
1 galta de porc
1 ronyó de porc
I ventre de porc
Sal
Pebre negre
2 fulls de gelatina neutra
Per la coca farcida
Carpaccio de carn de perol
Llagostins
Salsa romesco
Avellanes trossejades
La terrina és necessari fer-la al dia abans de
menjar-nos-ho. Com que en queda una bona terrina, la podem congelar per
properes preparacions.
Per la terrina de carn de perol:
A una olla amb aigua, posem a bullir la galta
de porc, el ronyo i un polsim de sal, passada una hora, posem el ventre, que ja
el venen bullit, però sempre li falta una mica de cocció, deixem coure tot el
conjunt fins que la galta sigui cuita, gairebé uns vint minuts més.
Posem a rehidratar la gelatina. La diluïm amb
mig colleró del suc de bullir les carns.
Tallem les carns a trossos petits, salpebrem,
i les posem a una paella amb unes gotes d’oli, afegim el suc amb la gelatina,
remenem i deixem reduir. Aboquem les carns a un motlle, deixem refredar i
reservem a la nevera, posant-hi un pes a sobre perquè quedi ben compactada.
Dotze hores després la tindrem per poder-la tallar.
Per la coca farcida:
Amb la màquina de tallar embotits, en farem
uns talls de mig centímetre. Reservem
A un cassó amb oli, posem els caps i pells
dels llagostins, el portem al foc al mínim i deixem confitar, tindrem un oli
perfumat.
D’una barra llarga de pa, tallem la part de sota, per fer-ne la “coca”.
La torrem una mica, perquè quedi cruixent com una coca.
Al plat posem la coca, el tall de carn de
perol, a sobre uns punts de salsa romesco i avellanes trossejades.
Passem per la planxa els llagostins, els
col·loquem sobre la carn de perol, amanim amb unes gotes de l’oli de
llagostins.
Una presentació espectacular per un plat que només de veure'l i llegir-ne la recepta fa tenir desitjos impurs, jejeje
ResponEliminaSaboriós, pero la veritat és que podria competir en qualsevol barra de pintxos i sortir-ne victoriós.
Cuina d'Emergencia
Celebro que t’agradi. Tindre que pensar-ho això de la competició és mooooolt temptador hehehe
EliminaUna abraçada
te questa molt bo
ResponEliminaEsta molt bo !!
EliminaPetons
Una combinación mágica y desde luego un pincho de categoria¡¡
ResponEliminaUna abraçada
És un conjunt de sabors impressionant!!!
EliminaUna abraçada
Una coca molt gourmet que ha d'estar molt bona i sorprenent.
ResponEliminaPetons.
La combinació esta molt bona i et sorprenent el conjunt de sabors!
EliminaPetons
Una mossegada es el que entran ganes de fer veient la foto i després llegint
ResponEliminaMuas