TIRAMISÚ D’ EMERGÈNCIA
El diumenge ens
van trucar uns amics que acabaven d’arribar a Barcelona, els vaig dir que
vinguessin a dinar, doncs no hi havia cap problema.
Però gairebé
era l’hora de dinar, en pensar que podia preparar només em faltaven les postres.
Ja les tinc, aquest tiramisú això si, aprofitant ingredients que tenia a la
nevera. El resultat va ser molt bo, tot i haver canviat part dels ingredients
que porta originalment.
INGREDIENTS
200 g formatge
Philadelphia
75 g de sucre
2 ous
2 tasses de
cafè
Un tros de
Panettone
3 cullerades de
licor Ron miel
Cacau en pols
A un bol posem
els rovells i el sucre, barregem fins que ens quedi el sucre ben incorporat.
Afegim el
formatge i sense parar de remenar, fins que ens quedi una pasta espessa i
lligada.
Batem les
clares a punt de neu amb la batedora, les incorporem a la barreja remenant de
baix cap a dalt, molt delicadament, perquè no ens perdin el punt de neu.
Tallem a
trossos el Panettone i els mullem amb la barreja que tenim preparada del cafè i
el licor, sense que ens quedin excessivament amarats.
Al fons de la
copa posem el Panettone sucat, a sobre posem una capa de crema, una altra capa
de Panettone sucat, tornem a posar més crema, acabem espolsant una mica de
cacau per sobre.
Reservem a la
nevera, tot i que no va ser-hi gaire estona.
Serà d'emergència, però ben bo ha de ser.
ResponEliminaPetons.
Segur que estava boníssim!!! bona setmana
ResponEliminaPer ser d'emergència, fa molt bona cara i segur que amb aquests ingredients boníssim.
ResponEliminaBona setmana Santa
Doncs una improvist de festa major
ResponEliminaMuas