LLONZES DE PORC AMB BOLETS
Un plat molt senzill i ràpid però amb un
resultat sorprenent a taula.
INGREDIENTS
2 llonzes de porc
Un grapat de rossinyols
Uns pebrotets del Padró
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Netegem els bolets i salpebrem.
Salpebrem les llonzes de porc.
Posem un raig d’oli a una paella, quan el
tinguem calent hi posem les llonzes i els rossinyols, posem el foc a mitja potència.
Quan veiem que els bolets comencen a deixar la
seva aigua, apugem una mica el foc, fins hagi reduït, també tindrem les llonzes
cuites.
Mentrestant saltegem el pebrotets del Padró
Si volem les llonzes més cuites, retirem els
bolets i acabem de fer-les al nostre gust. Tornem a posar els bolets uns segons
perquè continuïn ben calents.
Per servir, al plat posem una llonza
acompanyada de bolets i pebrotets.
Una combinació triunfadora, senzilla, gustosa i bona! un petó!
ResponEliminaFàcil i bo, Sión!!
ResponElimina