SORBET DE MOJITO
Un postra refrescant per desprès de la Raclet
amb entrebancs.
INGREDIENTS
150 g de sucre
150 ml d’aigua
Un bon grapat de menta fresca
8 llimes
½ got rom blanc
1 got de sifó o gasosa
3 clares d’ou
Amb el sucre i l’aigua, preparem un almívar
molt lleuger, fent bullir els dos ingredients durant uns 2 minuts, màxim.
Retirem del foc, hi afegim les fulles de menta, prèviament rentades, deixem que
infusionin fins que l’almívar el tinguem completament fred.
Quan tinguem l’almívar fred, hi afegim els suc
de les llimes, el rom i el sifon o gasosa, barregem bé i reservem a la nevera.
Va molt bé preparar-ho el dia abans de menjar-nos el gelat.
Com que ja estarà ben fred, és hora de
preparar el gelat. Muntarem les clares a punt de neu i les afegirem al preparat
molt suaument. (Aquesta operació decep una mica perquè no queda barrejat com
sembla que haguera de quedar. Però la geladora ens soluciona el problema)
Si no ens l’hem de menjar de seguida, el podem guardar al congelador, traient-li la tapa, però protegint-lo amb paper film.
Holaaaaa, em pensava que t'havia deixat comentari i ara veig que no ....
ResponEliminaDoncs això, que me l'apunto, tant se val sigui estou o hivern, faci fred o faci calor.
Ptnts
Dolça
oh... m'encanta el mojito!!!
ResponEliminaAra al restaurant tinc unes postres de mojito, aquest sorbet també li quedaria molt bé!!!