ALBERGÍNIES MINI FARCIDES
La nostra amiga Maria ens va portar unes
albergínies acabades de reculli de l’hort, com que eren petites, vaig aprofitar
per fer-les farcides. Van tindre molt d’èxit.
INGREDIENTS
4 albergínies mini
200 g de carn picada de porc
1 ceba
3 tomàquets madurs
1 culleradeta petita de sucre
Sal
Oli d’oliva
1 cullerada d’orenga en pols
Pebre negre
Formatge ratllat
Tallem la cua a les albergínies, fem uns talls
a la carn de dintre, amb un ganivet i molta cura, de no tallar la pell. Les
posem a una safata i les portem al forn que tindrem preescalfat a 200 ºC, i les
hi deixem durant uns deu minuts, o bé fins que amb una cullera les puguem
buidar. Reservem la carn que hem extret.
Posem oli a una cassola, sufragui’m la ceba
tallada petita, quan comença a transparentar posem, els tomàquets ratllats,
afegim un polsim de sal, i el sucre que farà que ens perdi l’acidesa del
tomàquet, deixem confitar.
Passats uns deu minuts, afegim a la salsa la
carn picada i la carn de les albergínies que tenim reservada i salpebrada.
Remenem bé perquè s’integri tot amb la salsa, afegim l’orenga en pols i deixem
coure uns altres deu minuts.
Ara és l’hora de farcir les albergínies, les
omplim amb el preparat, empolsinem amb una mica de formatge ratllat, les portem
al forn durant uns cinc minuts. Ja les tindrem al punt per menjar.
que mones!!! m'encanten les albergínies farcides!! petons
ResponEliminaEstan molt bones farcides i tan petites fan gracia!!
EliminaPetons
Jo ho he fet amb carbassons petits pero d'alberginies tant petites no n'he vist mai!!
ResponEliminaPetons
Aquestes son de varietat mini, a mi em van fer molta gracia i el resultat és fantàstic!!
EliminaPetons
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina