BACALLÀ AMB MUSELINA D’ALL I LLIT DE VERDURES
INGREDIENTS
2 talls de bacallà de 200 g c/u
2 tomàquets
1 pebrot vermell
1 ou
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc
Escalivem els tomàquets i el pebrot com
tinguem costum de fer-ho, quan les tinguem cuites, les netegem de pell i grana,
les salpebrem i les posem a una paella amb un a mica d’oli, deixem confitar a
foc suau durant uns deu minuts. Reservem
Eixuguem el bacallà perquè no ens deixi massa
aigua, i el posem a una cassola amb oli, que quedi cobert, la portem al foc que
tindrem al mínim de potència, perquè no ens arribi a bullir, doncs s’ha de
confitar. Deixem durant uns dotze o quinze minuts. Reservem fora de l’oli.
Preparem un allioli amb, l’all, el rovell de
l’ou (reservem la clara), i l’oli, no ha de ser excessivament consistent, si
fes falta podem posar-hi una cullerada de la clara que tenim reservada.
Salsem al bacallà i el portem al forn que ja
tindrem escalfat, deixem gratinar durant uns dos minuts.
Per servir, al plat fem un llit amb les
verdures, posem a sobre el bacallà que tenim gratinat amb la muselina d’all.
m'encanta el bacallà amb la crosta d'all!! és un plaer pels sentits! petons
ResponEliminaQuina bona pinta aquest bacalla!!! Petons
ResponEliminaA mi també m'encanta el bacallà!!! i amb el gustet d'all riquíssim... !petó
ResponEliminaM'encanta el bacallà amb la muselina d'all!!!!
ResponEliminaBoníssim , el bacalla é una de las meves debilitats !!
ResponEliminaBoníssim el bacallà amb la crosta d'all, quina salivera!
ResponElimina