LLAMÀNTOL GLACEJAT AL CAVA




Tot i que ja han passat uns dies, aquest va ser el segon plat del dia d’Any Nou, amb un resultat espectacular.

INGREDIENTS

2 llamàntols
4 rovells d’ou
200 g de mantega
50 g de cava brut nature
El suc de ½ llimona
Sal gruixuda

Posem una olla grossa amb tres litres d’aigua i 100 g de sal gruixuda. Quan arrenqui el bull posem els llamàntols i deixem coure 4 minuts.

Retirem-los del foc i el refredem amb tres litres d’aigua freda, 100 g de sal gruixuda i gel, durant 4 minuts. Els traiem de l’aigua, els obrim pel mig i trenquem les pinces.

Traiem la part interna dels caps i posem-hi les pinces.

Fonem la mantega a punt de pomada. Reservem

Emulsionem els rovells d’ou al Bany Maria amb el suc de llimona, un polsim de sal i la meitat del cava.

Lliguem amb la mantega i acabem d’afegir el cava. 

Napem els llamàntols amb la salsa. Els posem a una safata i els portem al forn que ja tindrem pre-escalfat a 200 ºC, deixem coure uns 5 minuts, servim immediatament

Recepta del xef Pep Nogué a l’espai del consum de Bonpreu


Comentaris

  1. Totalment convençut que va ser auténtic éxit... ufff, quines ganes de tastar aquests llamántols!!!
    Petons!!

    ResponElimina
  2. Mmmmmm....de luxe!! Amb el que m'agraden els llamàntols!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars