LLAMÀNTOL GLACEJAT AL CAVA
Tot i que ja han passat uns dies, aquest va
ser el segon plat del dia d’Any Nou, amb un resultat espectacular.
INGREDIENTS
2 llamàntols
4 rovells d’ou
200 g de mantega
50 g de cava brut nature
El suc de ½ llimona
Sal gruixuda
Posem una olla grossa amb tres litres d’aigua
i 100 g de sal gruixuda. Quan arrenqui el bull posem els llamàntols i deixem
coure 4 minuts.
Retirem-los del foc i el refredem amb tres
litres d’aigua freda, 100 g de sal gruixuda i gel, durant 4 minuts. Els traiem
de l’aigua, els obrim pel mig i trenquem les pinces.
Traiem la part interna dels caps i posem-hi
les pinces.
Fonem la mantega a punt de pomada. Reservem
Emulsionem els rovells d’ou al Bany Maria amb
el suc de llimona, un polsim de sal i la meitat del cava.
Lliguem amb la mantega i acabem d’afegir el
cava.
Napem els llamàntols amb la salsa. Els posem a una
safata i els portem al forn que ja tindrem pre-escalfat a 200 ºC, deixem coure
uns 5 minuts, servim immediatament
Recepta del xef Pep Nogué a l’espai del consum de Bonpreu
Totalment convençut que va ser auténtic éxit... ufff, quines ganes de tastar aquests llamántols!!!
ResponEliminaPetons!!
Mmmmmm....de luxe!! Amb el que m'agraden els llamàntols!
ResponEliminaPetons,
Olga