TAGLIATELLE A LA CARBONARA
INGREDIENTS
200 g de tagliatelle
100 g cansalada fumada
2 ous
50 g de formatge parmesà ratllat
½ ceba
50 g de mantega
150 g de crema de llet
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
A una olla amb aigua i un polsim de sal bullim
els tagliatelle tal com ens aconselli el fabricant.
En una paella gran escalfem la mantega i unes
gotes d’oli, sufragui’m la ceba que tenim tallada petita, abans que agafi color
posem-hi la cansalada que tenim tallada a tiretes. Remenem uns instants, afegim
la crema de llet i un polsim de pebre.
Aboquem a la paella, els tagliatelle i el
formatge parmesà, deixem coure uns cinc minuts. Afegim, els rovells d’ou
remenem i servim immediatament.
A casa, aquesta recepta la fa el fill petit! Es el crak de la carbonara...jaja
ResponEliminaPetons
Que s'ha de dir d'aquesta recepta Sion... un clàssic, boníssim!
ResponEliminaPTNTS
Glòria