TAGLIATELLE A LA CARBONARA






INGREDIENTS

200 g de tagliatelle
100 g cansalada fumada
2 ous
50 g de formatge parmesà ratllat
½ ceba
50 g de mantega
150 g de crema de llet
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

A una olla amb aigua i un polsim de sal bullim els tagliatelle tal com ens aconselli el fabricant.

En una paella gran escalfem la mantega i unes gotes d’oli, sufragui’m la ceba que tenim tallada petita, abans que agafi color posem-hi la cansalada que tenim tallada a tiretes. Remenem uns instants, afegim la crema de llet i un polsim de pebre.

Aboquem a la paella, els tagliatelle i el formatge parmesà, deixem coure uns cinc minuts. Afegim, els rovells d’ou remenem i servim immediatament.


Comentaris

  1. A casa, aquesta recepta la fa el fill petit! Es el crak de la carbonara...jaja
    Petons

    ResponElimina
  2. Que s'ha de dir d'aquesta recepta Sion... un clàssic, boníssim!
    PTNTS
    Glòria

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars