GIGLIS DE 4 COLORS
INGREDIENTS
250 g de giglis de 4 colors
150 g de carn picada de vedella
100 g de carn picada de porc
1 ceba
2 tomàquets madurs grossos
1 culleradeta petita de sucre
Oli d’oliva
1 cullerada d’orenga en pols
Sal
Pebre negre
Formatge ratllat
Posem oli a una cassola, sufragui’m la ceba
tallada petita, quan comença a transparentar posem, els tomàquets ratllats,
afegim un polsim de sal, i el sucre que farà que ens perdi l’acidesa del
tomàquet, deixem confitar.
Passats uns deu minuts, afegim a la salsa la
carn picada, que tindrem salpebrada. Remenem bé perquè s’integri amb la salsa,
afegim l’orenga en pols i deixem coure uns altres deu minuts. Reservem
Mentrestant courem els giglis, com ens indiqui
el fabricant, o com tinguem costum de fer-ho.
Quan els tinguem cuits, els escorrem i els
aboquem a la cassola que hi tenim la salsa amb la carn. Donem unes voltes i
deixem uns instants perquè ens quedi el conjunt ben amalgamat.
Emplatem, espolsem formatge ratllat per sobre
i cap a taula.
Giglis? no els havia vist mai abans! m'agrada la pasta amb forma rara! apuntat! petons
ResponElimina