ARRÒS AMB PEUS DE PORC, CAMAGROCS I CARGOLINS
INGREDIENTS
3 mitjos peus
200 g de camagrocs
Un grapat de cargolins
250 g d’arròs
1 ceba
2 tomàquets
Brou de carn
Sal
Oli d‘oliva
Els peus de porc els he comprat bullits. Per desossar-los els emboliquem amb paper film i els posem al microones uns dos minuts, llavors ens serà fàcil traure’ls-hi els ossos. (És important embolicar-los amb paper film perquè espeteguen molt). Un cop desossats els tallem a trossos i reservem.
Els cargolins els tenia bullits al congelador.
A una cassola posarem l’oli, quan el tinguem calent, saltegem uns moments els camagrocs i els reservem. Sufragui’m els peus que tenim tallats a trossos, donem unes voltes i els reservem amb els camagrocs.
A la mateixa cassola amb l’oli que ens ha quedat, fem el sofregit de la ceba, quan la tinguem al punt afegim el tomàquet ratllat, espolsem amb una mica de sal i a foc més suau, anirem remenant fins que el tinguem al nostre gust.
Mentrestant posem el brou a bullir per tindre’l preparat per abocar a l’arròs.
Ara és el moment de posar a la cassola amb el sofregit, els camagrocs i els peus tallats a trossos que tenim reservats. Remenem molt bé tot el conjunt, aboquem l’arròs i remenem fins que agafi una mica de color. Afegim el brou i els cargolins tornem a remenar i deixem coure però anirem remenant de tant.
Quan el tinguem al nostre gust, m’agrada deixar-lo tapat durant un parell de minuts, i ja el podem servir.
Quin arròs més complert, ha d'estar bonisim!!
ResponEliminaPetons.
Estava boníssim!!
EliminaPetons
Tiene que estar riquísimo!
ResponEliminaEstaba riquísimo!!!
EliminaBesos
Impressionant! Que bo! M'encanta!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Estaba molt bo OLga!!
EliminaPetons
Siòn