CANELONS DE SALMÓ MARINAT, FARCITS AMB BACALLÀ TRAGINER
INGREDIENTS
Salmó marinat (recepta aquí)
Faves bavi bullides
Sal Maldon
Oli d’oliva
PER EL FARCIT
200 g de bacallà dessalat
1 patata mitjana
½ pebrot verd escalivat
2 tomàquets madurs
1 gra d’all
Triturem sense pell ni llavors els tomàquets. Confitem amb l’all tallat petit. Un cop saltat, reservem l’oli.
Reservem en un bol.
Tallem la patata a daus petits, fregim-los i
els aboquem al bol.
Piquem el pebrot escalivat, i barregem tot
junt dins el bol.
Saltem a foc fort i amb l’oli de l’all, el
bacallà que tindrem tallat a daus petits.
Incorporem el bacallà al bol, remenem-ho molt
bé, rectifiquem de sal i pebre, i deixem temperar, o refredar totalment segons
vulguem, és molt bo de totes maneres.
Tallem quatre làmines de salmó ben primetes.
Posem dues làmines de salmó una al costat de l‘altre, les farcim amb el bacallà
traginer, enrotllem i posem-lo al plat. Decorem amb les faves amanides amb oli
verge i una gota de vinagre, espolsem una mica d’anet molt per sobre.
OOoohhhh! M'ha encantat la idea! Ho provaré!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Esta molt bo Olga, si el fas així gran et serveix de plat o petit de tapa!!
ResponEliminaPetons