TEXTURES DE PÈSOLS AMB CANSALADA A BAIXA TEMPERATURA




INGREDIENTS

½ k de pèsols desgranats
1 patata petitona
Cansalada a baixa temperatura
Oli d’oliva
Sal

Tallem uns talls de la cansalada cuita a baixa temperatura (recepta aquí) i reservem.

A una olla amb aigua i un polsim de sal bullim els pèsols i la patata.

Quan ho tinguem cuit, traiem la patata, escorrem els pèsols i els posem a un bol amb aigua i gel, per tallar la cocció.

Passada una estona els escorrem, en reservem una quarta part, la resta els posem al got de la batedora amb la patata i un raig d’oli, triturem fins que ens quedi un puré ben fi. Reservem 

La resta de pèsols els amanim amb unes gotes i reservem.

A una paella amb unes gotes d’oli, escalfem la cansalada que tenim tallada i reservada.

Per servir, al plat fem un llit del puré de pèsols, a sobre posem la cansalada calenta. Escampem uns quants pèsols dels quals tenim reservats i amanits.


Comentaris

Entrades populars