CONILL ROSTIT AMB BOLETS DE TEMPORADA





INGREDIENTS

1 conill
150 g de ceba
150 g de rossinyols
150 g de rovellons
100 g de porro
100 g de pastanaga
1 gra d’all
Oli d’oliva
Farina
1 got de cervesa
½ copa de conyac
Brou de carn
Sal
 Pebre negre
2 patates

Tallem el conill a trossos, salpebrem, els passem per farina i el fregim amb oli, fins que estiguin ben daurats. Els traiem i els posem a una cassola.

En el mateix oli sufragui’m les verdures tallades petites,  fins que les tinguem daurades, reservant una ceba per sufragi amb els bolets. Salpebrem

Passar aquest sofregit pel colador xines i l’aboquem sobre el conill fregit. Portem la cassola al foc, afegim la cervesa i el conyac i deixem reduir. Cobrim amb el brou de carn i deixem coure fins que tinguem el conill gairebé al nostre gust.

Netegem els bolets (aquests els tenia al congelador). A una paella sufragui’m la ceba que tenim reservada i quan la tinguem ben confitada, hi afegim els bolets. Els deixem coure fins que hagin deixat gairebé tota la seva aigua, en aquest punt aboquem tot el contingut a la cassola del conill, perquè s’acabi de coure tot el conjunt.

Pelem les patates, les tallem molt primes com palla, fregim-les amb abundant oli, fins que les tinguem enrossides.

Per servir, al plat posem el conill i els bolets, acompanyem amb les patates palla fregides.



Comentaris

Entrades populars