MAGRET D'ÀNEC AMB ROVELLONS I SALSA DE FRUITS VERMELLS




INGREDIENTS


1 magret d’ànec
200 g de rovellons

PER A LA SALSA

200 g de fruits vermells
2 cullerades de reducció de Mòdena
6 cullerades d’aigua
2 cullerades de sucre morè

Netegem el magret, fem uns talls quadriculats a la pell i el posem a una paella sense oli, al foc a mitja temperatura per la banda de la pell, doncs deixarà anar part de la seva grassa. Una vegada enrossit per aquest costat, donem la volta i el deixem uns minuts per la part de la carn, traiem de la paella i reservem.

Saltem els bolets amb una mica d’all i l’oli que ja portaven. (els tenia congelats de la temporada passada).

PER PREPARAR LA SALSA  

Posem els fruits vermells a una paella, amb unes gotes d’aigua a foc lent, les anem aixafant amb una forquilla, i deixem coure uns deu minuts a foc lent.

Passat el temps afegim-hi la reducció de vinagre de Mòdena, deixen coure cinc minuts, en aquest punt hi afegim l’aigua i el sucre morè. Esperem uns deu minuts més i ja la tindrem llesta, la podem passar pel colador xines si ens molesten les petites granes.

Uns moments abans de servir posem el magret al forn que ja tindrem escalfat a 180 ºC
durant uns cinc minuts.

Per emplatar, tallem el magret a talls i els presentem sobre un llit de rovellons, al costat unes cullerades de salsa i la resta a una gerreta, per si algú en vol una mica més.



Comentaris

Entrades populars