MOLLS FARCITS AMB VERDURETES I LLAGOSTINS

INGREDIENTS

6 molls
6 llagostins
1 ceba tendra fina
1 patata petita
1 tros de porro
6 talls de cansalada Ibèrica
Fumet de peix
1 cullerada de concentrat de tomàquet
150 g de mongetes de Sta. Pau
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc

Quan comprem els molls demanem que ens els escatin i ens treguin l’espina central.

Netegem-los molt bé i procurem treure’ls les espines petites del centre dels filets. Reservem

Tallem la seva tendra i el porro a juliana molt fina, salpebrem i les saltegem per separat en una paella amb un fil d’oli. Reservem sobre paper de cuina.

La patata també la tallarem molt fina, espolsem amb una mica de sal i la fregim amb un bon raig d’oli, fins que la tinguem cuita. La posem sobre paper de cuina per recollir l’accés d’oli. Reservem

Salem els molls per la part de la carn, a sobre d’un filet hi posem uns fils de ceba tendra i de porro, uns fils de patata, dos meitats de llagostí tallat al llarg, tapem amb l’altre filet i enfaixem amb la cansalada.

El fumet el tenia al congelador d’una altra preparació, un cop calent hi afegim el concentrat de tomàquet, la resta de les verduretes que ens han sobrat, els trossets de llagostins i un grapat de les mongetes de Sta. Pau, deixem coure uns minuts, triturem i colem. Ens quedarà una salsa amb molt de cos.

A una safata de forn amb paper sulfuritzat per evitar que se’ns enganxin, posarem els molls, els amanim amb un fil d’oli i una cullerada de vermut, quan tinguem el forn a 200 ºCº els posarem i deixarem coure cinc minuts.

Per servir al plat posem, tres molls farcits, una cullerada de mongetes de Sta. Pau i salsem tot el conjunt-

 

 




 

Comentaris

Entrades populars