COCOTXES I BACALLÀ AL PIL-PIL
INGREDIENTS
250 g de cocotxes de bacallà
250 g de bacallà dessalat
200 cl d’oli d’oliva suau
1 gra d’all
½ caiena fresca
Sal
Julivert picat
En una cassola ampla i baixa, posem 150 cl d’oli i l’all laminat, la portem al foc, quan l’all comença a ballar, afegim la caiena i les cocotxes.
Les deixem coure uns 3 minuts bellugant la cassola en moviments rotatius.
En aquest punt afegim el bacallà que l’hem tallat a trossos d’uns 3 cm, el posem amb la pell cap avall, i continuar coent durant uns 3 minuts.
Passat el temps retirem els trossos de bacallà amb molta cura i escorrem l’oli de les cocotxes en un cassó fred, per reduir la temperatura de l’oli.
Muntem el pil-pil afegint l’oli molt a poc a poc amb moviments giratoris, quan el tinguem muntat incorporem novament el bacallà, aquesta vegada amb la pell cap dalt, escalfem tot junt, fins que l’escalfo entri a l’interior dels talls.
Posem al punt de sal si fes falta i espolsem julivert picat per sobre, i ja podem servir.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada