LLENTIES BELUGA AMB PEUS DE PORC
Sal
50 g de pernil ibèric
1 gra d'all
½ ceba
Un polsim de sal
Un polsim de pebre negre
Aquestes llenties em van dir que no és necessari posar-les en remull. Sí que s’han d'esbaldir molt bé. Però jo les vaig posa amb aigua durant una bona estona.
Escorrem els llenties que tenim amb aigua, i les aboquem a la cassola, on les courem, afegim tots els ingredients, tallats a trossos i la portem al foc, les deixem coure durant uns 35 minuts. Apaguem el foc i reservem
INGREDIENTS PER ELS PEUS DE PORC2 peus de porc bullits
Sal
Pebre negre
Comprem els peus de porc cuits, per desossar-los, els emboliquem amb paper film i els posem al microones uns 2 minuts, llavors ens serà fàcil treure'ls els ossos.
La carn dels peus la tallem a daus d'un 1 centímetre salpebrem i reservem.
VINAGRETA PER A LA CARN DELS PEUS5 g de mostassa de Dijon
5 ml de vinagre de xerès
20 ml d'oli
1 cullerada d'orenga molta
Sal
Pebre molt
Preparem la vinagreta i la barregem amb la carn dels peus que tenim reservada. Hem preparat la vinagreta amb un pot de vidre amb tapa, i hem afegit la carn dels peus, anirem remenant de tant en tant perquè emulsioni bé amb tota la carn.
PER SERVIR
Disposem les llenties en un plat, amb un cercle d'emplatar, sobre aquestes les manetes amanides. Acabar amb una mica de julivert tallat petit per sobre.
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaBon dia. La combinació de sabors i textures em sembla ideal. Però mai les he tastat. haure de provar-lo.
EliminaUn petò.
Les llenties soles preparadas aixi son una delicia i acompanyades amb el peu de porc amb la seva vinagreta, queda un plat fantastic. (al nostre gust esta clar)
EliminaSi o proves desitjo que t'agradi.
Un petó.