LLENTIES BELUGA AMB PEUS DE PORC

INGREDIENTS PER LES LLENTIES

200 g llenties Beluga
1 l d’aigua
Sal
50 g de pernil ibèric
1 gra d'all
½ ceba
Un polsim de sal
Un polsim de pebre negre

Aquestes llenties em van dir que no és necessari posar-les en remull. Sí que s’han d'esbaldir molt bé. Però jo les vaig posa amb aigua durant una bona estona.

Escorrem els llenties que tenim amb aigua, i les aboquem a la cassola, on les courem, afegim tots els ingredients, tallats a trossos i la portem al foc, les deixem coure durant uns 35 minuts. Apaguem el foc i reservem

 INGREDIENTS PER ELS PEUS DE PORC
 
2 peus de porc bullits
Sal
Pebre negre

Comprem els peus de porc cuits, per desossar-los, els emboliquem amb paper film i els posem al microones uns 2 minuts, llavors ens serà fàcil treure'ls els ossos.

La carn dels peus la tallem a daus d'un 1 centímetre salpebrem i reservem.

VINAGRETA PER A LA CARN DELS PEUS
 
5 g de mostassa de Dijon
5 ml de vinagre de xerès
20 ml d'oli
1 cullerada d'orenga molta
Sal
Pebre molt

Preparem la vinagreta i la barregem amb la carn dels peus que tenim reservada. Hem preparat la vinagreta amb un pot de vidre amb tapa, i hem afegit la carn dels peus, anirem remenant de tant en tant perquè emulsioni bé amb tota la carn.

PER SERVIR

Disposem les llenties en un plat, amb un cercle d'emplatar, sobre aquestes les manetes amanides. Acabar amb una mica de julivert tallat petit per sobre.

 

 

 

 

 


 

Comentaris

  1. Respostes
    1. Bon dia. La combinació de sabors i textures em sembla ideal. Però mai les he tastat. haure de provar-lo.
      Un petò.

      Elimina
    2. Les llenties soles preparadas aixi son una delicia i acompanyades amb el peu de porc amb la seva vinagreta, queda un plat fantastic. (al nostre gust esta clar)
      Si o proves desitjo que t'agradi.
      Un petó.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars