CONILL ROSTIT AMB CEPS
INGREDIENTS
1 conill
150 g de ceps deshidratats
4 grans d’all
Pebre negre
Sal
Oli d’oliva
100 g de tomàquet ratllat
1 got de cervesa
Aigua
PER A LA PICADA
2 grans d’all
Avellanes torrades
Julivert
1 ½ cullerada de pa ratllat
Safrà
Primer de tot posem els ceps a hidratar. En un bol posem aigua tíbia i les llesques de ceps deshidratats. El deixem en l’aigua mentre estem cuinant el conill.
Preparem la picada i reservem.
Tallem el conill a trossos al nostre gust. En una paella posem un bon raig d’oli i els alls pelats, enrossim el conill i l’anem reservant en una cassola que és on el cuinarem.
Aboquem a la cassola tot l’oli que ens ha quedat, hi afegim el tomàquet ratllat, la cervesa i la picada amb aigua calenta. Salpebrem i deixem-ho coure a foc molt suau.
Quan comenci a fer xup-xup, hi afegim els ceps que tenim hidratats, ben
escorreguts de l’aigua (reservem una mica de l’aigua dels bolets per afegir-ne a la cassola si fes falta) deixarem coure una bona estona fins que el conill estigui al nostre gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada