COCA DE CALÇOTS I CARXOFES AMB FORMATGE
Torna a ser temps de calçots, i per començar he fet aquestes coques. Son molt fàcils de prepara i estan molt bones.
INGREDIENTS
2 rectangles de pasta de full de 10x15 cm.
4 carxofes escalivades
10 calçots cuits
100 g de formatge de cabra nevat a llesques de 0,5 cm
PER A LA SALVITJADA
3 tomàquets madurs
5 grans d’all
75 g d’ametlles torrades
125 ml d’oli
2 pebrots de romesco
1 bitxo
Sal
50 ml de vinagre de vi blanc
Pebre negre
Pebre vermell dolç
1 o 2 talls de pa torrat
Posem la pasta de full en una platera i la coem al forn a 180 ºc, uns deu minuts.
Pelem calçots i carxofes. Tallem els calçots a la mida de la coca i les carxofes en quatre.
Per a la salvitxada escalivem els alls i els tomàquets. Escaldem els pebrots i en reservem la polpa.
Remullem al pa amb el vinagre. Piquem la fruita seca amb sal i pebre l’all i la polpa del pebrot. Posem-hi el pa, el tomàquet l’all el bitxo i els pebres.
Anem afegint oli, remenant amb la mà de morter.
Al damunt de les coques de full posem-hi els calçots i les carxofes, afegim-hi el formatge.
Escalfem el forn 4 minuts a 150 ºC, servim-ho, escampem la salvitxada per sobre.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada