FLOR DE CARBASSÓ FARCIDA
INGREDIENTS
4 flors de carbassó
100 g de botifarra de perol o negre
50 g de patata bullida
Per la tempura
1 cullerada de farina
3 cullerades d’aigua
1 polsim de llevat Royal
Netegem be les flors de carbassó i reservem.
En una paella amb unes gotes d’oli saltegem la botifarra i quan esta llesta i afegim la patata xafada am la forquilla, donant-li unes voltes.
Farcim amb el preparat les flors de carbassó passant-les per la tempura, que ja tindrem a punt posant l’aigua ben freda, la farina i el polsim de llevat. Un cop sucades a la tempura, les escorrem una mica i les pasem per una paella amb l`oli ben calent, volta i volta posant-les a sobre de un paper absorbent.
100 g de botifarra de perol o negre
50 g de patata bullida
Per la tempura
1 cullerada de farina
3 cullerades d’aigua
1 polsim de llevat Royal
Netegem be les flors de carbassó i reservem.
En una paella amb unes gotes d’oli saltegem la botifarra i quan esta llesta i afegim la patata xafada am la forquilla, donant-li unes voltes.
Farcim amb el preparat les flors de carbassó passant-les per la tempura, que ja tindrem a punt posant l’aigua ben freda, la farina i el polsim de llevat. Un cop sucades a la tempura, les escorrem una mica i les pasem per una paella amb l`oli ben calent, volta i volta posant-les a sobre de un paper absorbent.
No tinc gens costum de fer flors de carbassó, seguramnet perquè duren tan poc temps que és difícil de trobar-ne al mercat. Ara és època? Serà qüestió de buscar-les :)
ResponEliminaTan bo que és tot això i jo no ni fet mai però si que en menjo.
ResponEliminaUn dia en compraré i en faré.
Gemma
ResponEliminaCrec que se esta acaba’n la temporada, a mi me las va donar un pagès del Ripollès al mes de agost, normalment no en trobo a prop de casa.
Petonets
Els Peixos
Animat son molt fàcils de cuinar, admet tota classe de farcit amb foie estan immillorables, però no en tenia
Petonets
Un blog ben maco, si senyora! Hi he fet una volta i he vist unes receptes molt bones! Aquestes flors de carbassó les trobo una delicia. T´ha quedat un plat mol maco i molt bo. La setmana pasada vaig anar a La Boquería y a la parada d´en Petràs en venen. Jo també em faig seguidora teva per no perdrem cap d´aquestes maravelloses receptes.
ResponEliminaFins aviat!
Hola. No hem tastat ni cuinat mai les flors del carbassó (i ens delim per fer-ho). Per tant, ara mateix estem fruint moltíssim d'aquest recepta que ens regales. Un petó.
ResponEliminaPilar
ResponEliminaGracies per visitar-me i fer-te seguidora, las flors de carbassó estan mol bones, i es bo saber que en Patras encara en te.
Petonets
La cuina vermella
Com las he fet queden bones, però farcides de foie, que a mi no m’agrada, però al Miquel li encanten, diu que son “un pecat del cel”
Una abrasada
m'alegra veure que les flors del carbassó és una assignatura pendent per a molts de nosaltres, la veritat és que tenen un aspecte fantàstic, i ... farcides amb el foie!!...entenc al Miquel..!!
ResponEliminaSt.Hilari
ResponEliminaPensa que acabades de collir i fetes amb tempura sense res tenen un gust mol fi a carbassó, i farcides de lo que t`agrada estan molt be