GALTES GUISADES
INGREDIENTS
4 galtes de porc
Oli
Sal
Mig litre de cervesa
2 culleradetes concentrat carn (bovril)
Rosinyols
Demanem a la cansaladeria que ens desossin las galtes.
A una cassola escalfem oli, salpebrem las galtes i enrossim per totes bandes, quan les tinguem al punt, les cobrim amb la cervesa i una mica d’aigua, portem al foc a temperatura mitja, durant uns vint minuts.
Mentrestant desfem el concentrat de carn amb una mica d’aigua, passat el temps l’afegim a la cassola, posem una mica més de cervesa i aigua, esperem uns quaranta minuts més.
Passat el temps posem-hi els bolets, donem unes voltes i fem reduir una mica la salsa a foc lent.
4 galtes de porc
Oli
Sal
Mig litre de cervesa
2 culleradetes concentrat carn (bovril)
Rosinyols
Demanem a la cansaladeria que ens desossin las galtes.
A una cassola escalfem oli, salpebrem las galtes i enrossim per totes bandes, quan les tinguem al punt, les cobrim amb la cervesa i una mica d’aigua, portem al foc a temperatura mitja, durant uns vint minuts.
Mentrestant desfem el concentrat de carn amb una mica d’aigua, passat el temps l’afegim a la cassola, posem una mica més de cervesa i aigua, esperem uns quaranta minuts més.
Passat el temps posem-hi els bolets, donem unes voltes i fem reduir una mica la salsa a foc lent.
Amb lo que m'agraden les galtes, i aquí no les trovo!!!! Tenen una pinta fantàstica!!! Petons
ResponEliminaJa veig que segueixes amb la cervesa :)
ResponEliminaJo sempre les he fet amb vi...
Provaré el concentrat de carn, no n'he posat mai però deu donar molt de gust.
Ummmmm, han d'estar de vici, vici. A casa les galtes és un dels plats que ens encanta, tan al forn, guisades o fins i tot a la brassa.
ResponEliminaPerò aquestes han d'estar, que ja em ve salivera.
petonets.
hay xiqueta, nó sóc musulmá, péro el metxe en a fastidiat, en a prohibit el porc.....igual camvi de metxe.....la reçepta maravellosa....salutaçións paco
ResponEliminaSion,
ResponEliminaLes galtes m'encanten per la seva melositat en boca, res a veure amb altres parts del porc molt més eixutes. La teva recepta és clàssica però efectiva, de resultat garantit.
Molt bona presentació.
Paco, si el metge t'ha prohibit el porc, i t'agrada la recepte, fes-la amb galtes de vedella, una mica més de temps de cocció i endavant...
Salut.
Manel.
Holal preciosa!! Les galtes que bones son tan a la brasa com guisadetes. Ostres amb el toc del bovril ha de ser bonísimes. Molts petons.
ResponEliminaTenen una pinta deliciosa, i més desosades, són molt més resultones! Quan vagi al super miraré això del concentrat de carn a veure què és.
ResponEliminaA casa no tenim gaire tirada amb les galtes, però si algun cop les he provat són un mos exquisit... i aquestes fetes a sobre amb cervesa... tenen un aspecte espectacular
ResponEliminaM'agraden molt les galtes, peró sempre m'ha fet por cuinar-les perque em queden dures i amb molt de gust a porc, peró aquestes és veuen molt toves potser perque són deshosades. Es veuen boníssimes
ResponEliminapetons
Hola bonica! he tingut una setmana complicada i fins ara, que no he tornat a casa, no he tingut un moment per donar-te les gràcies i tornar-te la teva visita.
ResponEliminaM'encanten les galtes i sempre les he menjat al forn, amb patatones i ceba :-), però així fetes amb cervesa i bolets han d'estar delicioses. Jo trobo que es una carn molt tendre i gustosa, tant que fins i tot a la brasa son boníssimes.
un petó, maca. :-)
Elvira
ResponEliminaEm sap greu fer-te salivera, però considerat convidada
Petons
Gemma
A casa nomes cuino amb cervesa, mai amb vi, no m’agrada el vi, i mai falta cervesa i moltes vagades no hi ha vi
Petons
Carme
A nosaltres també ens agraden molt i així queden molt bones
Petonets
Paco
Com molt bé diu el Pare, les pots fer de vedella, queden igual de bones, nomes necessites el doble de temps de cocció
petons
Els fogons del pare
Es veritat les galtes son la part mes melosa del porc i son agraïdes de fer
Petons
La cuina vermella
Hola vermells, teniu molta raó les galtes a la brasa queden també molt bones.
petons
Gemma de Guspires
Desossades son mes fàcils de menjar, el bovril es una marca de concentrat de carn
petons
Umm, deliciosas y una presentación perfecta, besos, pepa.
ResponEliminaA mi no em va molt les galtes de porc, però ho provaré amb vedella, perque te un color...i una pinta... genial.
ResponEliminaFelicitats i petonets.
StHilari
ResponEliminaEs una menja mol melosa i fina, no com altres parts del porc
Petons
La cuina del estany
Lo important es desossar-les i fetes d`aquesta manera queden que es desfan.
petons.
Maduixe
A nosaltres ens agraden de totes maneres ja que son mol gustoses.
Petons
Pepa cooks
Gracias, queden muy bien
Besos
Joana
Amb les galtes de vedella també queden molt be
Petons
Fa temps que no en faig i són tan bones... Amb cervessa... es deuen estovar més no?
ResponEliminaEsta carne es buenisima!en casa nos gusta a todos,siempre la he cocinado con coñac,la poxima vez probare con la cerveza.
ResponEliminaMe llevo tambien la receta de la coca de sardinas que tiene muy buena pinta.
Besets.
Quina galta!!!!
ResponEliminaa mi cada vegada m'agraden mes.
i amb bolets....
ANNAFS
ResponEliminaNo, lo mateix que si las fas amb vi, hi a mes a mes espesseix la salsa
Petons
Mesilda
Quedan mas tiernas. Espero que te guste la coca
Besos
Dolors
A casa pasa lo mateix
Mols petons
HOla buenos días!!HAré esta recet,les gusta muchísimo las galtas y guisadas no las hice nunca...han de quedar muy tiernas.
ResponEliminaGuay,gu
Un saludo