PEUS ARREBOSSATS
INGREDIENTS
4 mitjos peus de porc
1 ou
Pa ratllat
Oli
Formatge ratllat
Comprem els peus ja bullits, els arrebossem amb ou i pà ratllat, fregim a una paella amb oli, fins que ens quedin ben daurats pels dos costats, amb molt de compte, tenim que tapar-los perquè esquitxen moltíssim.
Preescalfar el forn a 200º C.
Quan siguin daurats els posem a una plata pel forn, amb la part de la pell cap a dalt, els cobrim amb formatge ratllat, la quantitat depèn de com ens agradi, els gratinem fins que el formatge sigui fos
El meu marit es un enamorat, però aquí no trobem, així que em quedo amb la teva foto,jaja. Petons
ResponEliminaHola guapi, amb mi, si vols pots dirigirte en catalá, tot i que porto six anys en Catalunya, ho parlo correctament, ja que tinc el nivell "C" del centre de normalització lingüistica, pot ser, així ens entendren millor, t'ho sembla?, en referencia a la recepta, boníssima, per aixó me l'emporto, la faré més aviat que tard
ResponEliminaMuxus-Petonets
A si rebozados nunca los he probado,me parece que estaran buenisimos¡¡ a si que hay que poner remedio enseguida.
ResponEliminaBesets.
Ostres , això si que m´agrada !!!però saltan tan , que no se com posar-mi..
ResponEliminaHola, hola, els arrebosses desossats?
ResponEliminaNo els havia vist mai fets així, es nota que encara n'he d'aprendre moooolt!
PTNTS
Dolça
ep, peus! paraules majors, i arrebossats com me'ls feia la mare. em falta només provar-los amb el formatge i gratinats, però m'imagino perfectament com n'estan de bons.
ResponEliminaaixí arrebossats no els he menjat mai, i mira que a casa els peus corren jajajaja
ResponEliminapetons
Elvira
ResponEliminaLladre, que la foto es meva, jejeje, es una llàstima que no en trobis, si tels puc enviar d`alguna manera ho dius.
Petons
Rosa
Gracies, no sabia que entenguessis el català.
mols petons
Mesilda
A mi esposo no le gustaban (ahora le encantan) y empezó a probarlos con esta receta
Besos
Els Peixos
A la defensiva amb un bon escut, (tapadora) i un bon davantal
petons
Dolça
Tots aprenem encara mol, i per això estan els blocs, tothom explica el que sap, aquets no els he desossat.
Molts petons
Manel
Si la mare tels feia arrebossats i t`agrada el formatge, es un complement mes, a casa el formatge ens agrada amb boixaria i li posaria a tot arreu com la cervesa, jejejeje
Petons
Lidia
A casa també ens encanten, com deus be vist per las varies receptes passades
petons
M' agraden molt els peus de porc, i així no els he fet mai. Deuen ser molt i mol bons.
ResponEliminaptns.
Ohhh!!! maravillosa receta!! una preguntita...donde los encuentras hervidos?
ResponEliminaGracias
Cris
Així,amb formatge i arrebossats, jo tampoc els he tastat mai, peró han d'estar molt i molt bons
ResponEliminaEls peus de porc no m'agraden gens, però així arrebossats tenen tan bona pinta que no em faria res tastar-los... potser encara m'agradarien i tot! :)
ResponEliminaANNAFS
ResponEliminaA nosaltres ens encanten, i son fàcils de fer
Crismas
Aqui se encuentran envasados al vacío, en tocinerías y cadenas de supermercados
StHilari
Si t`agraden els peus tasta’ls, i repetiràs
Gemma
En Miquel era com tu, i ara li encanten, tot es provar
Sion i Miquel; Un Altre manera de fer el peus de porc, de segur que bonísims. Que vaigi de gust Sion i Miquel¡¡
ResponEliminaQue bueno! Me ayuda mucho el traductor y la foto para hacer una cata virtual, gracias!!
ResponEliminaHola, estupenda recetta. Gracias por la visita. Un besos
ResponEliminaUmmm jo en vull!!!!! quina cosa més bona nena...petonets
ResponEliminaJosepb
ResponEliminaBoníssims segur.
Una abrasada
Su
Que se puede añadir
Un beso
Lady Boheme
Gracias
Besos
Mª Jose- Dit i Fet
Tels envio jejeje
Petonets