LASANYA D’ESPÀRRECS I PERNIL IBERIC
INGREDIENTS
1 paquet de pasta
per canelons
1 manat d’espàrrecs
verds150 g de pernil ibèric
1 ceba
Farina
Llet
Mantega
Sal
Pebre negreBullim la pasta “al dente”, quan la tinguem cuita, la refresquem amb aigua freda i la posem sobre un drap de cuina, per escórrer la mica d’aigua que pugui quedar-li.
Tallem les puntes
dels espàrrecs a la mida de la pasta de canelons, salem i els saltegem a una
planxa amb unes gotes d’oli. Reservem
Preparem una
beixamel com tinguem costum de fer-la. Reservem
A una plata pel
forn l’untem de mantega, posem un full de pasta, cobrim amb espàrrecs, a sobre
posem un altre full de pasta, omplim aquesta capa de pernil que tindrem tallat
a trossos, un altre capa de pasta i repetim d’espàrrecs, tornem a tapar.
Cobrim amb la
salsa beixamel, escampem formatge ratllat per sobre i portem al forn a
gratinar.
T'ha quedat fantàstica aquesta lasanya i boníssima, sens dubte!! Aquesta combinació d'ingredients m'agrada molt... així que la tindré de provar!! ;)
ResponEliminaUna abraçada!!
Es una lasanya diferent però molt bona !
EliminaPetons
Una delícia!!!
ResponEliminaGràcies, bonica!
Moltes gracies
EliminaPetonets
Uau! QUina lassanya més bona!! Aquesta me l'apunto!
ResponEliminaSi la proves ja amb diràs
EliminaPetons
La mar d'original!!! Molt bona!
ResponEliminaMoltes gracies
EliminaPetons
M'encanta la proposta! Tots els ingredients que porta aquesta lasanya sempre triomfen a casa, així que m'apunto la recepta per sorprendre'ls! :D
ResponEliminaMolts petonets ^^
Quan la portes a taula, sorprèn una mica, però agrada
EliminaPetons
Molt bona recepta!! Fa molt bona fila!! les lasanyes i els canelons accepten mil versions, oi?!
ResponEliminaMoltes gracies. Amb les lasanyes i canelons si posem imaginació en surten verdaderes delícies.
EliminaPetons
Que tentación mas grande una lasaña de espñarragos, no hay quien se resista!
ResponEliminaBesos
Sión i Miquel; Una manera diferent de fer lassanyes i amb un molt bon gust també.
ResponEliminaSalutacions Miquel i Sión¡¡ :O) :O)
Moltes gracies, si variem no ens cansem de menjar-ne.
EliminaUna abraçada
M'agrada el farcit que heu posat. Jo també faig la lasanya a vegades amb plaques de canelons.
ResponEliminaPetons.
Fetes amb plaques de canelons son individuals i més fàcils a l’hora de servir.
ResponEliminaPetons
Quina lasnya mes bona y tan natural, un plat ben complet.
ResponEliminapetons.