LASANYA D’ESPÀRRECS I PERNIL IBERIC





INGREDIENTS

1 paquet de pasta per canelons
1 manat d’espàrrecs verds
150 g de pernil ibèric
1 ceba
Farina
Llet
Mantega
Sal
Pebre negre
Bullim la pasta “al dente”, quan la tinguem cuita, la refresquem amb aigua freda i la posem sobre un drap de cuina, per escórrer la mica d’aigua que pugui quedar-li.

Tallem les puntes dels espàrrecs a la mida de la pasta de canelons, salem i els saltegem a una planxa amb unes gotes d’oli. Reservem

Preparem una beixamel com tinguem costum de fer-la. Reservem

A una plata pel forn l’untem de mantega, posem un full de pasta, cobrim amb espàrrecs, a sobre posem un altre full de pasta, omplim aquesta capa de pernil que tindrem tallat a trossos, un altre capa de pasta i repetim d’espàrrecs, tornem a tapar.

Cobrim amb la salsa beixamel, escampem formatge ratllat per sobre i portem al forn a gratinar.


Comentaris

  1. T'ha quedat fantàstica aquesta lasanya i boníssima, sens dubte!! Aquesta combinació d'ingredients m'agrada molt... així que la tindré de provar!! ;)

    Una abraçada!!

    ResponElimina
  2. Una delícia!!!
    Gràcies, bonica!

    ResponElimina
  3. Uau! QUina lassanya més bona!! Aquesta me l'apunto!

    ResponElimina
  4. M'encanta la proposta! Tots els ingredients que porta aquesta lasanya sempre triomfen a casa, així que m'apunto la recepta per sorprendre'ls! :D
    Molts petonets ^^

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quan la portes a taula, sorprèn una mica, però agrada
      Petons

      Elimina
  5. Molt bona recepta!! Fa molt bona fila!! les lasanyes i els canelons accepten mil versions, oi?!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gracies. Amb les lasanyes i canelons si posem imaginació en surten verdaderes delícies.
      Petons

      Elimina
  6. Que tentación mas grande una lasaña de espñarragos, no hay quien se resista!
    Besos

    ResponElimina
  7. Sión i Miquel; Una manera diferent de fer lassanyes i amb un molt bon gust també.
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O) :O)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gracies, si variem no ens cansem de menjar-ne.
      Una abraçada

      Elimina
  8. M'agrada el farcit que heu posat. Jo també faig la lasanya a vegades amb plaques de canelons.
    Petons.

    ResponElimina
  9. Fetes amb plaques de canelons son individuals i més fàcils a l’hora de servir.
    Petons

    ResponElimina
  10. Quina lasnya mes bona y tan natural, un plat ben complet.
    petons.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars