OUS REMENATS AMB PERNIL IBERIC // I AMB SALMÓ FUMAT


 
 
INGREDIENTS

2 ous
Formatge ratllat
Pebre negre
2 talls de pernil Ibèric
2 llesques de pa de pagès
Oli
Sal

Preparem el pa amb tomàquet. Reservem

Batrem els ous, afegim formatge ratllat tornem a batre, salpebrem. A una paella amb una mica d’oli que ja tindrem calent, avoquem els ous i remenem sense parar fins que els tinguem quallats.

Repartim el remenat d'ous sobre les llesques de pa que tenim sucades amb tomàquet i oli posem un tall de pernil. Servir immediatament.

 

 

PER ELS DE SALMÓ FUMAT

2 ous
Formatge ratllat
Sal
Pebre negre
2 talls de salmó fumat
2 llesques de pa de pagès

Les llesques de pa les torrem una mica. Reservem

Batrem els ous, afegim formatge ratllat tornem a batre, salpebrem. A una paella amb una mica d’oli que ja tindrem calent, avoquem els ous i remenem sense parar fins que els tinguem quallats

Repartim el remenat d'ous sobre les llesques de pa que tenim torrades hi posem un tall de salmó. Servir immediatament.



Comentaris

  1. Quins "montaditos" més bons!!! T'han quedat de luxe!

    ResponElimina
  2. M'encanta sopar a base de tapetes d'aquestes, tipus les teves. petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els sopars de tapetes son la meva debilitat Umm
      Petons

      Elimina
  3. Aquesta és una excel·lent manera de sopar amb amics!
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  4. Acabo de descobrir el teu blog i tens receptes molt bones, boniques i curioses, així que em quedo per aquí.
    Montse
    http://estoneslliures.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Montse, celebro que t’agradin els plats que preparo.
      Ara vaig a donar una volta per el teu bloc, ens anirem seguint.
      Petons

      Elimina
    2. Montse, celebro que t’agradin els plats que preparo.
      Ara vaig a donar una volta per el teu bloc, ens anirem seguint.
      Petons

      Elimina
  5. una molt bona proposta, per un sopar informal!!

    ResponElimina
  6. Jo tampoc triaré...jeje Els vull els dos!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  7. M'agraden totes dues versions, així que n'agafaria una de cada ;)

    ResponElimina
  8. Dues grans propostes que es mengen amb fruïció.
    Una abraçada.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars