AMANIDA DE TARDOR
INGREDIENTS
Escarola
Truita a la francesa
Llardons d’ànec
Codonyat
Mangrana
Netegem l’escarola, l’amanim i reservem.
Preparem una truita a la francesa, com tinguem
costum de fer-la. Deixem temperar una mica. la tallem a cuadrets i els posem
sobre l’escarola.
Salpebrem els llardons d’ànec (recepta aquí)
i els escampem sobre l’amanida que tenim preparada.
Del codonyat també en tallem uns cuadrets i
els repartim a l`amanida.
La mangrana ja la tindrem desgranada i també
en posem a l`amanida.
Ragem tot el conjunt amb un raig d’oli, i la
tenim llesta per porta a taula.
Una combinació d'aliments de tardor genial, bona i saníssima! me l'emporto!
ResponEliminaM'encanten les amandies temàtiques, i seguir l'estació de l'any és una bona manera d'escollir els ingredients en el seu millor moment. Boníssima!
ResponEliminaEm sembla una gran combinació de gustos, de textures i... de colors.
ResponEliminaUna abraçada.
Llardons, codony i magrana...irresistible!!! Petons!
ResponEliminaQue bona!! m'encanta posar escarola i magrana a les amanides.
ResponEliminapetonets
Una combinació boníssima!!! la magana queda super bona en amanides! petó
ResponElimina