“SUSHI” DE SALMÓ AMB VINAGRETA I MAIONESA
INGREDIENTS
1 ceba tendré tallada a
juliana fina
20 g de mostassa
20 fulles de julivert
20 fulles de ruca
4 talls de salmó fumat
60 g formatge parmesà a trossets
4 llagostins cuits
PER A LA VINAGRETA
Una mica de vinagre de Modena
Una mica d’oli d’oliva
Sal
Pebre negre
PER A LA MAIONESA DE CRÉIXENS
1 ou
Una mica de vinagre de sidra
Una mica de sal
Una mica de pebre negre
Oli d’oliva
50 g de créixens
SUSHI: netegem les
herbes amb aigua freda i reservem a una escorredora.
Posem els talls de salmó sobre paper
sulfuritzat i pintem amb mostassa. Sobre cada tall posem uns trossets de
formatge parmesà, una mica de ceba tendre i un llagostí tallat a rodelles.
VINAGRETA:
barregem tots els ingredients, els posem a un petit bol que servirem amb el
sushi.
MAIONESA: al got
de la batedora posem l’ou i els créixens ja triturats. Batrem una mica, afegim
la resta d’ingredients. Batrem a màxima potencia per emulsionar bé la maionesa,
afegim un polsim de sal.
Per servir, enrotllem les lamines de salmó i
tallem a trossos dotant-li forma de sushi. Acompanyem amb la vinagreta i la
maionesa.
També podem presentar-ho com enrotllat.
Fantàstica versió, Sión. Queda apuntada!
ResponEliminaUna bona proposta per uns aperitius ben sans! petons!
ResponEliminaAix que bo i ocm diu la cinta que sa, llàstima que a les embarassades ens prohibeixen tant el salmó com la maionesa! M'hauré d'esperar uns mesets.
ResponEliminaPetons
Un aperitiu deliciós.... i quina presentació més xula! Petons!
ResponEliminaEl sushi tradicional no m'agrada, però aquest amb salmó fumat si!!! em quedo amb la teva versió, genial!!
ResponEliminaUns rotllets molt gustosos i vistosos.
ResponEliminaM'emporto la recepta de la maionesa, amb els créixens la trobo molt original!
Ostres! Quina interpretació més bona del Sushi!! M'encanta. Crec que la intentaré alguna vegada :)
ResponEliminaPetons!!
Cuina d'emergencia
http://cuinademergencia.blogspot.com
Un bon aperitiu per aquestes festes, molt original amb la maionesa.
ResponEliminaPetons.
un aperitiu fantàstic!!!!! m'encanta la idea d'emprar el salmò en comptes de l'alga. petonets
ResponElimina