AMANIDA DE FAVES I PERNIL
INGREDIENTS
½ k de faves tendres
¼ k
d’espinacs
200 g pernil curat
1 ceba
1 tomàquet
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Desgranem i pelem les faves. Les bullirem amb
aigua i un punt de sal durant 5 minuts.
Passat el temps les escorrem i refredem amb
aigua i glaçons .
Netegem els espinacs, reservant les fulles més
tendres les amanim i reservem.
Del pernil en deixem uns talls per decorar el
plat i la resta el tallem a daus.
Pelem, tallem la ceba i la sufragui’m amb una
mica d’oli fins que la tinguem lleugerament daurada. Afegim les faves i el
pernil que tenim tallat a daus, remenem i deixem coure el conjunt durant uns
instants.
Tallem el tomàquet a daus i el barregem amb el
sofregit de les faves i pernil, espolsem una mica de pebre. De sal potser no
caldrà posar-ne perquè el pernil n’haurà
deixat. Donem unes voltes i podem emplatar.
Per servir, posem les faves amb el pernil, a
sobre posem les fulles d’espinacs i els talls de pernil també reservats.
Quin plat més bo! Fa temps que no en preparo, de faves, així que m'ho anoto, que així en forma d'amanida i amb el pernil, ha d'estar boníssim!
ResponEliminaPetons!
Una delícia, les faves a l'amanida! I aquest pernilet, per acabar-ho d'arrodonir...mmm!
ResponEliminaUna amanida saníssima i força resultona, a més de deliciosa! m'apunto la combinació ;-) Un petó!
ResponEliminaAl meu home, que és un fan de les faves, li encantaria! Petons!
ResponEliminaQuina amanida tan primaveral i bona, per aprofitar les faves tendres.
ResponEliminaPetons.
sensacional, senzillament sensacional!
ResponEliminaUna combinació de luxe i una presentació mooooolt elegant.
Una amanida que entra pels ulls.
ResponEliminaMuas
Deliciós!
ResponEliminaUna delícia. Una amanida saníssima i sensacional. Gràcies
ResponElimina