CUIXES DE POLLASTRE FARCIDES “SEGONA VERSIÓ”
INGREDIENTS
4 cuixes de pollastre
4 talls de pernil curat
4 talls de formatge
3 patates
1 pebrot verd
1 ceba tendra
Oli d’oliva
1 got d’aigua
Sal
Pebre negre
Desossem les cuixes de pollastre, les estenem
sobre el marbre, les farcim amb un tall de pernil i un de formatge, enrotllem i
lliguem. Salpebrem un cop les tinguem lligades.
Pelem les patates i les tallem a rodanxes de
mig centímetre.
A una plata pel forn hi posem les patates a
sobre la ceba tendra i el pebrot verd, tot tallat en juliana. Salpebrem i posem
les cuixes que tenim lligades. Ragem amb un bon raig d’oli i un got d’aigua.
Portem la plata al forn que ja tindrem
preescalfat a 180º Cº, deixem coure durant uns 40 minuts, si fes falta podem
posar-hi una mica més d’aigua.
Per servir, al plat posem les patates amb la
ceba i el pebrot, a sobre la cuixa de pollastre tallada per la meitat i
salsegem.
Quina bona pinta, Sión! Sempre m'han encantat, les cuixes farcides!! i les teves al forn, amb les patates i el pebrot, i el pernil i formatge, són per sucar-hi pa!
ResponEliminaSí que tenen bona pinta, sí, i ja m'agradaria menjar-me'n una per sopar!!!!
ResponEliminaBon cap de setmana
No he fet mai cuixetes farcides...això de desossar-les em fa una mica de respecte...però veient el resultat algun dia m'hi hauré de llençar! Petons!
ResponEliminaAmb aquest farcit ha de quedar una carn molt més melosa i gustosa.
ResponEliminaUn plat per sucar-hi pa!
Sión i Miquel; Un farciment de primera, que bones que es veuen, tenen un aspecta de mossegada.
ResponEliminaSalutacions Miquel i Sión¡¡ :O)
Jo no pararia de sucar-hi pa... però em conformo imaginant-me lo bo que estava...! petons
ResponElimina