CONILL A LA SALSA DE XOCOLATA
INGREDIENTS
1 conill
60 g de xocolata negra
1 pastanaga
2 grans d’all
1 ceba
1 culleradeta de farina
1 got de cervesa
1 got de brou de carn
2 fulles de llorer
Oli d’oliva
Pebre negre
Sal
Quan comprem el conill demanem que ens el
trossegin.
A una cassola posem oli, quan el tinguem
calent, posem el conill que ja el tindrem salpebrat, deixem enrossir per tots costats. En aquest punt afegim la
ceba, els alls, i la pastanaga tot tallat en juliana, saltegem durant uns
minuts, afegim la farina i remenem molt bé, ja podem abocar-hi la cervesa
remenem i deixem evaporar una mica.
En el moment que comença a bullir, afegim el
brou de carn i les fulles de llorer.
Deixem coure durant uns quaranta minuts, si
fes falta rectifiquem de sal o bé afegim una mica més de brou.
Quan gairebé tinguem el conill al nostre gust,
el retirem de la cassola, reservant-lo calent.
Afegim la xocolata ratllada a la cassola,
remenant molt bé perquè s’integri amb la salsa.
Tornem a posar el conill a la cassola, deixem coure
el conjunt uns minuts i ja podrem servir.
La meva àvia feia una recepta semblant, que bé que t'ha quedat!
ResponEliminaAquesta recepta també la feia la meva avia, però amb molta més xocolata, es que les receptes de les avies sempre son memorables de repetir-les!!!
EliminaPetons
El conill amb xocolata fan una bona parella de ball, és un plat de festa grossa.
ResponEliminaUna abraçada.
Si que son una bona parella, amb un resultat fantàstic!!!
EliminaUna abraçada
Oh! quina oloreta recordo d'aquest guisadet...! el meu pare cassava, quan hi havia conill de bosc, anava a la cassola, amb la picada de xocolata!!! BONISSIM!
ResponEliminaAmb conill de bosc encara seria més bo!!!
EliminaPeton
o sé el temps que fa que tinc aquesta recepta en pendents, ara torno a veure la teva hi penso. T'ha quedat per sucar
ResponEliminaMuas