CREMA DE XAMPINYONS
INGREDIENTS
400 g xampinyons
100 g de patates
100 g de porro
Brou de pollastre
200 ml de crema de llet
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
1 tall de formatge
Ametlles torrades
Tallem petit el porro i el posem a sufragi a
una cassola amb oli, el deixem uns cinc minuts.
Mentrestant, tallem la patata a daus petits i
l’afegim a la cassola.
Tallem els xampinyons a trossets i també els
aboquem a la cassola, salpebrem, deixem sufragi tot plegat durant uns cinc minuts
més. Cobrim tot el contingut de la cassola amb el brou de pollastre, deixem
coure a foc lent durant uns quinze minuts.
Passat el temps, afegim la crema de llet,
deixem-la coure fins que arrenqui a bullir.
Traiem la cassola del foc i triturem molt fi tot
el contingut i el passem pel colador xines, rectifiquem de sal i de pebre.
Per servir, al plat posem la crema de xampinyons, el formatge tallat a trossos i unes ametlles torrades.
Que ve que venen les cremes i sopes amb aquest temps! Un petó ben gros!
ResponEliminam'encanta aquest plat reconstituent per un dia com avui
ResponEliminaUna crema calentona per combatre el fred d'avui s'agraeix...! no l'he fet mai de xampinyons, l'he de provar.- petó
ResponEliminaQue de gust venen les cremes calentes amb aquest fred que fa.
ResponEliminaEls xampinyons tenen molt bon sabor i un bon preu.
Petons.
Amb aquests freds ve molt de gust aquesta crema! Petons
ResponEliminabonissima
ResponEliminaAmb el fred d'avui, una crema ben calenta com aquesta es posa divinament!
ResponElimina
ResponEliminaSión i Miquel; Apuntada queda, doncs la faré ben aviat.
Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)
En aquesta època de freds bé molt de gust.
ResponEliminaJo la faig sense crema de llet pel tema dietes, però així encara deu estar m´és bona mmmm
ResponEliminaAnna