CUIXES DE POLLASTRE AMB PEU DE PORC I GAMBES
INGREDIENTS
2 cuixes de pollastre
½ peu
de porc bullit
6 gambes
1 ceba
2 tomàquets madurs
1 got de cervesa
Pebre negre
Sal
Oli d’oliva
Herbes per brou
1 gra d’all
10 ametlles torrades
Quan comprem les cuixes demanem que les
desossin.
Traiem els ossos al peu, és molt fàcil si els
posem dos minuts al microones, al màxim de la seva potencia, sobretot tapats
amb paper film, perquè espeteguen molt. Tallem la carn a trossets petits.
Reservem
Amb els ossos del peu, els de les cuixes de
pollastre i unes herbes preparem un brou.
En una cassola amb oli, saltem les gambes, les
pelem i tallem la carn a rodelles petites. Barregem-les amb el peu de porc i
farcim les cuixes, enrotllem i lliguem. Daurem-les a la mateixa cassola on hem
fet les gambes. Quan siguin rosses, les traiem i reservem.
A la mateixa cassola, amb un raig més d’oli,
fem el sofregit de la ceba trinxada.
A mitja cocció incorporem el tomàquet,
triturat, deixem-ho confitar, llavors afegim la cervesa i deixem reduir.
Incorporem les cuixes de pollastre, cobrim amb
el brou. A mitja cocció, fem una picada amb els alls i les ametlles, ho afegim
a la cassola. Deixem coure fins que tinguem el pollastre al nostre gust.
Traiem les cuixes de la cassola i les deslliguem.
Triturem la salsa i la passem pel colador
xines.
Per servir, tallem les cuixes per la meitat i
salsem.
caram, un guisat per un dia de festa grossa! Ja sabeu que a mi els peus de porc no m'entusiasmen, però estic segura que dins el farcit me'ls menjaria molt de gust ;)
ResponEliminaCrec que t’agradarien, perquè del farcit predomina el gust de la gamba !!
EliminaPetons
A mi en canvi m'encanten...i no n'acostumo a fer. Aquest guisadet ha de ser molt melós! petons
ResponEliminaA nosaltres també, però de tant en tant tosa !!
EliminaPetons
No sóc gens de peus de porc però en faig sovint perquè sé a qui agraden.
ResponEliminaAquesta combinació tan ben elaborada segur que agradarà.
Queda anotada.
Si no agraden els peus, en aquesta combinació gairebé no es torben !!!
EliminaUn abraçada
Per fer-te l'ona Sión. Ja ho crec que aquest plat m'agrada i molt, tots els ingredients m'encanten.
ResponEliminaPetons.
Celebro que t’agradin tots els ingredients!
EliminaPetons
aquest passa directa ala meva carpeta de pendents
ResponEliminaSi la proves que em diràs el resultat !!
EliminaPetons
Un bon plat per aquests dies, segur que entrem en calor rapidament.
ResponEliminaMuas
I tant que entrem en calor, aquests dies ens fa falta!
EliminaPetons
Uaauauuu!!! Quina combinació!!! M'encanta la idea, molt original!
ResponEliminaSalut i petons,
Olga
Moltes gracies, a part d’original es molt bona!!
EliminaPetons
Una buena combinacion que gusta sin lugar a dudas.
ResponEliminaMe la guardo
Una abraçada
La combinació va agradar molt ¡!
EliminaUna abraçada
ResponEliminaSión i Miquel; Quin doblet de muntanya i mar tant i tant impressionant.
Un plat molt complert amb aquets ingredients.
Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)
Si Josepb el doblet va quedar molt bo
EliminaUna abraçada