PAQUETETS D’ ESPINACS
INGREDIENTS
2 manats d’espinacs
3 talls de cansalada tallada prima
Pinyons
1 paquet de crestes
Oli d’oliva
Sal
Netegem els espinacs traient-li les tiges,
esbaldim molt bé les fulles i eixuguem l’aigua que puguin porta.
A una paella amb oli, posem les fulles i a foc
mitjà les anem sufraguin, fins hagin perdut la seva rigidesa. En aquest punt
les passem a una escorredora i amb una forquilla les anem aixafant perquè
deixin anar l’aigua que els queda.
A la mateixa paella posem la cansalada tallada
a trossets, amb unes gotes d’oli, quan comenci a enrossir, afegim un grapat de
pinyons, donem unes voltes i aboquem els espinacs una mica més esmicolats,
deixem el conjunt uns minuts perquè s’amalgamin tots els sabors.
Estenem les crestes sobre el marbre, les
farcim i emboliquem com més ens agradi.
Les posem a una safata i les portem al forn
que ja tindrem preescalfat a 180 ºC., deixem coure uns deu minuts.
La gràcia dels paquets és que no saps què trobaràs dins. I aquests són supersans amb aquest farciment!!
ResponEliminaPetons
Doncs si, quan els portes a taula ja veus les cares, i estan molts bons !!
EliminaPetons
bonissim
ResponEliminaTens molta rao
EliminaPetons
sembla paper d'arròs!! fa molt bona pinta!! petons
ResponEliminaAl veure’ls despista una mica!!
EliminaPetons
Jo pensava que era masa filo. Quanta utilitat tenen aquestes crestes.
ResponEliminaUn farciment molt bo, per menjar verdura sense adonar-se'n.
Petons.
Aquestes crestes serveixen per moltes preparacions. Es un altra manera de menjar verdura.
EliminaPetons
Que bons aquests paquetets, m'apunto la recepta!
ResponEliminaEstan molt bons, si els proves ja em diràs!!
EliminaPetons
Que be paquetets d'espinacs!! M'encanten, a més en tenim un munt a l'hort! Merci ;)
ResponEliminaAnna
A casa també ens agraden molt. I si tens la sort de tindre’n a l’hort encara més.
EliminaPetons
Una molt bona manera de menjar verdura, molt original i gustosa!
ResponEliminaMarta