AMANIDA VARIADA AMB CREMA DE SARDINES
INGREDIENTS
100 g de sardines amb oli
100 g de formatge cremós
100 g d’oli d’oliva
50 g de ceba tendra picada
1 llauna de tonyina de 160 g
10 tomàquets xerri
3 ous
4 cullerades d’aigua
Olives verdes i negres
Créixens
Al got de la batedora posem, les sardines, el
formatge i l’aigua, triturem. Afegim a poc a poc l’oli, i muntem la crema.
Aboquem la crema a un bol, afegim la ceba
tendra picada molt fina, barregem bé i reservem a la nevera.
Bullim els ous amb aigua i un polsim de sal,
que bullin durant 10 minuts, passat el temps el refresquem amb aigua, els pelem
i tallem al nostre gust.
Tallem els tomàquets xerri per la meitat.
Escorrem la tonyina del seu oli.
Muntem l’amanida al plat, fem un llit amb la
crema de sardines, a sobre hi posarem la resta d’ingredients, els tomàquets, la
tonyina, els ous, les olives i els créixens, rectifiquem de sal i amanim amb un
fil d’oli.
Recepta de Martin Berasategui adaptada al meu gust!!
Recepta de Martin Berasategui adaptada al meu gust!!
hummmmmm per lleparse els dits
ResponEliminaEsta molt bona!!
EliminaPetons
Em recorda a la de Berasategui, pot ser? Salut!
ResponEliminaLa recepta original es de Berasategui, pero aquesta te variacions i esta adaptada al meu gust.
EliminaGracies
Mmmmmm deu estar boníssima, i amb aquesta caloreta encara més. Me l'apunto!
ResponEliminaAnna
http://amossegadetes.blogspot.com.es/
quina bona pinta! si és que amb aquest temps només vé de gust menjar amanides, variades, però amanides! petons
ResponEliminaUna recepta que be molt de gust amb aquest caloret.
ResponEliminaBon estiu!!!!!!!.