GALETES DE FORMATGE BLAU
INGREDIENTS
150 g de farina
100 g de formatge blau
50 g de formatge cremós tipus Philadelphia
50 g de Maizena
50 g de mantega
2 ous
½ sobre llevat Royal
Pebre de tres colors
Sal
PER L’ACOMPANYAMENT
1 tomàquet d’ amanida
10 olives negres
3 fulles de alfàbrega
Oli d’oliva
Sal
Fonem la mantega. Reservem
Barregem la farina amb el llevat i la Maizena.
Triturem els formatges amb un ou i la mantega
tèbia. Afegim-hi les farines. Deixem reposar a la nevera 30 minuts.
Passat el temps donem forma a les galetes.
Pintem-les, amb l’altra ou i un polsim dels pebres i de sal.
Les portem al forn que ja tindrem escalfat a
180 ºC, deixem coure durant uns 8 minuts.
Pelem i traiem les llavors al tomàquet, tallem-lo
a daus. Piquem les olives i les fulles d’alfàbrega. Barregem-ho tot amb una mica
d’oli i un polsim de sal. Deixem refredar a la nevera.
Servim l’acompanyament en un vol a part. Cada
comensal farcirà la galeta al moment de menjar-se-la.
oohh un entrant perfecte! tot el que té formatge triumfa amb mi! jeje petons
ResponEliminaEs veuen molt cruixents i molt ben acompanyades, un aperitiu de primera!!
ResponEliminaPetons.
Aquestes galetes per farcir, amb gust propi, són ideals pels sopars d'estiu! Petons1
ResponEliminaQuina bona pinta que tenen aquestes galetes!!! Les probarem a casa. Petons!
ResponEliminaUff quina bona pinta tenen aquestes galetes per acompanyar un aperitiu. Petons
ResponEliminaNo vull ni pensar en com deuen estar aquestes galetes, i més tenint en compte que sóc adicte al formatge blau!! mmmmmmmm
ResponEliminaPetons
Anna