GAMBES ARREBOSSADES SOBRE LLIT DE ROMESCO, PER CELEBRAR EL 7e ANIVESARI DE LA MOSSA
Avui la Mossa i Fem un mos estem d’aniversari,
ja en fa set que vàrem sortir a la llum, millor dit a les xarxes i aquests anys
han donat molt de si.
Sobretot molts bons amics amb qui ens retroben
de tant en tant i molts de virtuals amb els que compartim comentaris i
receptes.
MOLTES GRACIES a
tots plegats, ja que sense vosaltres això no hagués estat possible.
I per celebrar-ho uns deixo unes delicioses
gambes arrebossades sobre llit de romesco.
INGREDIENTS
8 gambes
Salsa romesco
Oli d’oliva
Sal
PER L’ARREBOSSAT
1 cullerada de pebre vermell dolç
3 cullerades de pa ratllat
1 tomàquet deshidratat
50 g d’avellanes torrades
1 all
Posem tots els ingredients per l’arrebossat a
la trituradora, fins que ens quedin molt fins.
Pelem les gambes, reservem els cap per fer
algun brou.
Travessem cada gamba amb una broqueta des de
la cua fins a la part del cap.
Salem les gambes i les arrebossem, amb compte
de no embrutar les broquetes.
Posem oli a escalfar a un cassó on puguem posar
les broquetes, procurant que l’oli només cobreixi les gambes, no la part de
dalt de les broquetes.
Per servir, al plat posem una cullerada de
salsa romesco i a sobre les broquetes de gambes arrebossades.
Felicitats per l'aniversari :)
ResponEliminaFelicitats per la feina.
Moltes Gracies!!!
Elimina