COCA AMB CABELL D’ÀNGEL I FRUITS SECS
INGREDIENTS
1 làmina de pasta de full rectangular
Anís estrellat en pols
Confitura de cabell d’àngel
Un grapat d’avellanes
Un grapat d’ametlles
Un grapat de pinyons
Estenem en una safata pel forn la làmina de
pasta de full. Amb una forquilla punxem tota la base deixant uns dos
centímetres per tots els costats sense punxar.
Empolsinem tota la base amb la pols d’anís
estrellat, a sobre escampem el cabell d’àngel. Repartim els fruits secs per
sobre el cabell d’àngel, empolsinem amb una mica de sucre.
Portem la safata al forn que ja tindrem
escalfat a 180 ºC, deixem coure durant uns 20 minuts o fins que la tinguem al
nostre gust.
Quan la tinguem cuita la podem pintar perquè
ens quedi brillant.
Agafem una cullerada de cabell d’àngel, una o
dues cullerades soperes d’aigua i triturem ben fi. Pintem la coca i el resultat
és sorprenent.
Font de la recepta, blog CrijoArMaEl, una mica
tunejada al meu gust.
Una coca molt facil i molt bona
ResponEliminauna abraçada
I tant Miquel!!
EliminaUna abraçada