TORRÓ DE XOCOLATA CRUIXENT
Aquest any em decidit preparar algun torró. Aquest
ha quedat molt bo.
INGREDIENTS
250 g de xocolata amb llet
50 g xocolata negra 60%
50 g xocolata negra 60%
100 g d’arròs inflat de xocolata
Trossegem les xocolates i les desfem al bany
Maria, remenem fins que les tinguem desfetes.
Retirem del foc, incorporem l’arròs inflat,
remenem molt bé perquè ens quedi ben incorporat.
Aboquem la barreja al motlle que hàgim
escollit, perquè es desemmotlli fàcilment folrem-lo amb paper film, xafem-ho
una mica i el deixem refredar a temperatura ambient i després reservem a la
nevera.
Si quan el traiem del motlle no ens l’hem de
menjar, l’emboliquem amb paper de cel·lofana transparent, el guardem en un lloc
fresc o a la nevera. Doncs s’aguanta uns quants dies.
Aquest torró vola! No falla mai. Bones FEstes!
ResponEliminaI tant que vola Cristina!!
EliminaBones Festes